Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOTEL OLYMPIA, VODICE

Piling tijela košticama, a masaža maslinovim uljem

Hotel Olympia
Foto: Promo
1/2
30.08.2019.
u 12:15

Wellness & Spa centar u kompleksu hotela Olympia u Vodicama svijet je harmonije tijela i duha u koji vas pozivaju kako biste odmorili tijelo i duh. Posjetite tu oazu u Slavonskoj ulici 11b.

Moderno uređen i prostrani wellness centar oblikovan je prema potrebama današnjeg čovjeka, a sastoji se od sobe za odmor s masažnom kadom, finske saune, teretane te šest prostorija za tretmane ljepote i masaže. Da će ovdje pročistiti misli te odmoriti tijelo i duh od užurbanog načina života prepoznali su i domaći, ali i sve brojniji strani posjetitelji, prepustivši se u ruke stručnjaka Olympia Life Wellness centra u kojem stanovnici Šibensko-kninske županije imaju do 30 posto popusta.

“Svakako isprobajte Olympia Life Ritual jer će vam koža biti beskrajno zahvalna.

Foto: Arena Hospitality Group

Tretman započinje pilingom tijela maslinovim košticama, a završava masažom tijela koju upotpunjuje toplo maslinovo ulje. Sedamdeset pet minuta čistog užitka po cijeni od 360 kuna”, kažu u hotelu, savjetujući svima da u svakodnevnom brzom ritmu života izdvoje vrijeme za sebe i napune baterije. Recept je: masaža, sauna, šalica čaja i opuštanje u sobi za odmor.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije