Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

PharmaS lansirao novu web stranicu

PharmaS
Foto: PR FOTO
1/6
PR
Autor
PR članak
25.11.2014.
u 11:20

Nova web stranica lansirana je na .com, odnosno grupnoj, domeni zbog ubrzanog razvoja portfelja bezreceptnih proizvoda te skorog širenja poslovanja u zemlje istočne Europe

Farmaceutska kompanija PharmaS je lansirala novu web stranicu koja je prilagođena ubrzanoj internacionalizaciji poslovanja te intenzivnom razvoju na portfelju vlastitih bezreceptnih proizvoda. Upravo iz razloga skorog izlaska u zemlje u istočnoj i jugoistočnoj Europi, nova web stranica će se nalaziti na www.pharmas-group.com dok će nova tržišta imati svoje web stranice na lokalnim domenama.

Odsad je u par klikova mišem na jednom mjestu moguće dobiti informacije o svim proizvodima u Grupi, informacije o poslovanju u svim zemljama te pregledavati brojne multimedijalne sadržaje te se tako podrobnije informirati, prvenstveno, o novim brandovima razvijenima u kompaniji, ali i o ostalim aktivnostima i događanjima. Velika pozornost posvećena je dizajnu s obzirom da se i tim putem htjela komunicirati kreativnost kao jedna od korporativnih vrijednosti. Kombinacijom pozadinskih slika i središnjeg panela u kojem se uz klizeće i tzv. “on hover” efekte događaju promjene, stranica je dobila moderan i prepoznatljiv izgled, ali je istovremeno ostavljena doza ozbiljnosti karakteristična za farmaceutske kompanije.

PharmaS je ove godine na tržište lansirao tri bezreceptna proizvoda razvijena unutar kompanije – PROBalans, Femipause i Dormirin, a do kraja godine slijedi i četvrti. Istovremeno, izuzev regije u kojoj je kompanija prisutna u šest zemalja, prije nekoliko mjeseci je osnovana kompanija u Švicarskoj i na tom tržištu bi se prvi proizvodi trebali pojaviti kroz nekoliko mjeseci. Paralelno slijedi širenje u nekoliko zemalja u istočnoj Europi na koje će se plasirati navedeni proizvodi razvijeni u kompaniji. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?