Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAMETNO ČIŠĆENJE LICA

Kako za minutu postići svjež i blistav ten hollywoodskih zvijezda?

Prvi pametni uređaj za čišćenje lica - Foreo Luna fofo
Foto: Promo
1/3
16.10.2018.
u 13:41

O pravilnom čišćenju ovisi tekstura, čistoća, gipkost i dugoročno zdravlje kože lica, a dnevna rutina je ključna u održavanju kože svježom i sjajnom

Od kada u pubertetu prvi put nanese sjajilo za usne, pa do najzrelije ženine dobi, postoji niz savjeta i informacija o zabludama, mitovima i istini uvijek svježeg i mladenačkog izgleda. Zategnutom licu koje isijava zdravljem i svježinom teži svaka žena, no različiti su faktori koji nam često uspore put ka željenom izgledu.

Iako ćemo rado paziti na unos kalorija, popijenu količinu vode te obvezno vježbanje i redovito se opskrbljivati najnovijim proizvodima za njegu lica i tijela, ono što je apsolutni "must do" na putu do kozmetičkog blještavila je čišćenje kože lica. To vrijedi za svaku životnu dob, a najbolje je kad se s tim ritualom krene od najranije mladosti. Muškarci, ovo se odnosi i na vašu kožu lica jer ispravnim čišćenjem lica i vi činite golemu uslugu vašoj koži.

Foto: Promo

Kako pravilno čistiti lice

O pravilnom čišćenju ovisi tekstura, čistoća, gipkost i dugoročno zdravlje kože lica, a dnevna rutina je ključna u održavanju kože svježom i sjajnom. Ispravnim čišćenjem uklanjaju se stare površinske stanice kože, nečistoća i prašina, prljavština, make-up i bakterije te se otvaraju pore kože i omogućava im se da slobodno dišu. Lice je dovoljno očistiti dvaput dnevno, osim ako je bilo izloženo jakoj prljavštini ili zagađenju, jer prečesto čišćenje uklanja dragocjena prirodna ulja s kože. No, izbjegavanje redovnog čišćenja, posebno prije odlaska na spavanje navečer, može dovesti do problema i pojave prištića.

Niz je savjeta za pravilan postupak, od odabiranja sredstva prikladnog za određeni tip kože, spužvica i krpica koje uvijek moraju biti čiste i mekane, obaveznog pranja ruku uz korištenje mlake vode, do odabira tonika kojim završavamo postupak.

Taj postupak nije previše kompliciran, no mnogima se, nakon napornog radnog dana, kada se samo žele stropoštati u krevet, to čini vrlo komplicirano, pa će, svladani umorom, taj postupak pun blagodati za kožu, najčešće preskočiti. A to je strahovito loše za lice.

Revolucionarna analiza putem mobilnog telefona

Zahvaljujući sofisticiranoj, modernoj tehnologiji, svjetska revolucija u kozmetici upravo se događa kroz prvi pametni uređaj za čišćenje lica. Stručnjaci su iskombinirali pametnu silikonsku četku za čišćenje i uređaj za analizu kože čiji se napredni senzori povezuju s posebnom aplikacijom radi mjerenja razine hidratacije te prikazuju zdravlje kože izravno na pametni telefon korisnika. Nakon svake analize, aplikacija stvara jedinstvenu rutinu čišćenja lica i povezuje je s uređajem FOREO LUNA fofo kako bi bila prilagođena potrebama kože korisnika i ostvarila optimalne rezultate. Pojedinačna očitanja koriste se za stvaranje jedinstvenog programa njege s personaliziranom jačinom i trajanjem čišćenja za ključna područja lica s T-Sonic pulsacijama visoke frekvencije koje u kombinaciji s mekanom silikonskom površinom uređaja čiste lice od masnoća, nečistoća i ostataka šminke, nježno uklanjajući mrtve stanice epitela.

Foto: Promo

Vrhunsko personalizirano čišćenje gotovo za minutu

Uređaj korisniku pruža mnoge benefite. Jednostavan je za korištenje, nije velik, pa se može spakirati i u manju kozmetičku torbicu, analiza kože traje samo nekoliko sekundi, a personalizirani tretman čišćenja lica ne dulje od minute. Neporozni silikon uređaja se brzo suši i u potpunosti je otporan na bakterije, a postupak čišćenja lica može se obaviti kod kuće ili u pokretu. Nema više odlaska u trgovine i biranja proizvoda za određeni tip kože, jer ova revolucija u kozmetici, zahvaljujući elektroničkoj i aplikacijskoj tehnologiji, apsolutno se prilagođava jedinstvenom profilu kože osobe koja ga koristi. Tehnološki visokosofisticirani uređaj FOREO LUNA fofo dostupan je u svim DM drogerijama.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije