Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
#ootd

Ovo su traperice koje obožavaju trendseterice

Traperice
Foto: Instagram
1/3
16.02.2016.
u 09:51

Trend izrazito poderanih traperica već neko vrijeme dominira uličnom modom, a jedan se brend tu posebno istaknuo kada je riječ o društvenim mrežama.

Zahvaljujući modnim blogericama svako malo neki novi modni trend zavlada Instagramom čineći time planetarno popularnim neki drugi brend koji onda, u rekordnom roku, zavlada svim #ootd fotografijama. I, naravno, postane hit čiju odjeću svi moraju imati!

Trend izrazito poderanih traperica već neko vrijeme dominira uličnom modom, a jedan se brend tu posebno istaknuo kada je riječ o društvenim mrežama.

O čemu je riječ, zna ekipa s portala Fashion.hr.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Čemu zapravo služi onaj mali džep u trapericama?

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:29 16.02.2016.

To nose ne baš pametne cure.

PE
Petr@
11:27 16.02.2016.

kul su.. samo nemam kud u njima :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije