Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mojkvart.hr

Dostupno svakoj ženi: Ove tretmane ljepote i zdravlja na popustu ne smijete propustiti

masaža
Foto: Filip Brala/PIXSELL
26.02.2014.
u 15:04

Depilacija, uređivanje obrva ili anticelulitni tretmani tek su neki od tretmana koji svakoj ženi treba. Ako ovo i nije na popisu vaših želja, masaža će vam zasigurno dobro doći.

Osim što nas je današnji dan počastio predivnim zrakama sunca, vrijeme je da i same sebe počastimo – tretmanima za ljepotu.

Depilacija, uređivanje obrva ili anticelulitni tretmani tek su neki od tretmana koji trebaju svakoj ženi. Ako ovo i nije na popisu vaših želja, masaža će vam zasigurno dobro doći.

Masaža tijela zlatom

U Centru za aromaterapiju Aromatea u Zagrebu možete se počastiti masažom cijelog tijela i lica u trajanju od 60 minuta. Masira se 100% prirodnim uljem šipka uz dodatak čestica 24-karatnog zlata. Redovna cijena masaže je 300 kn, a do kraja tjedna možete uloviti popust od 100 kuna i platiti masažu ukupno 200 kn.

Manikura trajni lak Alessandro

Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL

Salon Neroli u Zagrebu nudi popust od 30% na manikuru trajnim lakom Alessandro. Redovna cijena je 150 kn, a uz ovaj popust cijena je 105 kn.

Happy Hour – Frizura 35-45 kuna

Foto: pixabay

Uz popust od 50 posto možete imati savršenu frizuru po vrlo povoljnoj cijeni u Frizerskom salonu Šarm. Potrebno je samo kliknuti na Mojkvart.hr, ispuniti tražene podatke i dobit ćete kupon uz koji ostvarujete popust.

Anticelulitni tretmani

Ako lovite "posljednji vlak" prije ljeta za uklanjanje ružnih naslaga celulita, u Relax & Beauty studiju AROMASANJA još 11 dana nude popust u iznosu od 1531 kunu. Redovna cijena je 1930 kn, a uz popust od 77% ovaj anticelulitni tretman možete kupiti za 399 kuna.

Japansko oblikovanje obrva

Ako vam je dosta jutarnjeg crtanja obrva, izgled vaših obrva vas ne zadovoljava i želite im promijeniti oblik? Rješenje nudi kozmetički salon J.F.K. U ponudi je japanska metoda crtanja obrva kojom klijentice dobiju savršen, potpuno prirodan oblik obrva. Popust od 400 kuna možete iskoristiti još 18 dana.

Sve akcije i popuste provjerite na portalu Mojkvart.hr

>>Umjesto na ručak u pauzi od posla moguće je napraviti i ‘beauty’ tretman

Komentara 1

Avatar insideout
insideout
17:16 27.02.2014.

dostupno svakoj zeni, ahahaaaaa ma sigurno, eno I ona moja susjeda kad plati racune ostane joj 400 kuna za zivot ide se svaki dan mazat blatom, ahahaaa. koje su ovo perverzije.ovakvi clanci, u zemlji dje je doslovno 80% stanovnistva na rubu gladi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije