Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kratki tretmani

Umjesto na ručak u pauzi od posla moguće je napraviti i ‘beauty’ tretman

šminka,ljepota,skidanje šminke,kozmetika
Foto: Thinkstock
08.01.2014.
u 08:07

“Lunchbreak” tretmani se mogu bez problema ubaciti u radni raspored.

Stresan dnevni ritam i naporan posao mogu ostaviti neželjene tragove na koži.

Za sve koji se žele uhvatiti u koštac s ovim problemom, Poliklinika Bagatin nudi kratke dnevne tretmane. “Lunchbreak” tretmani se mogu bez problema ubaciti u radni raspored.

Svi su brzi i efikasni, traju od 30 do 45 minuta, pružaju neposredne rezultate i ne zahtijevaju vrijeme oporavka. U tretmanima se koristi njemačka dermokozmetika REVIDERM, čija je tekstura nježna i prozračna, bogata aktivnim sastojcima koji ne samo da njeguju kožu, već se i zadržavaju duboko u potkožju.

>>Želite sjajnu kosu? Evo savjeta kako zablistati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije