Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
štedi prostor

Otkrila trik za slaganje odjeće u kofer - ovako će stati puno više

Facebook
17.02.2020.
u 14:51

Pakiranje odjeće često je problematično kada pokušavate ponijeti što više odjeće u što manjem koferu, ali postoji jednostavan način.

Na društvenim mrežama proširio se video u kojem se prikazuje odličan način za pakiranje stvari u kofere tako da ne zauzimaju previše mjesta, a i ne gužvaju se. Video prikazuje djevojku koja slaže odjeću jednu na drugu i preklapa je u jednostavan i malen četverokut koji savršeno staje u maleni kofer.

Djevojka bez muke i napora pakira svoju odjeću, a kofer zatvara bez problema i nepotrebnog naguravanja i gužvanja odjeće. U videu su podijeljeni i drugi trikovi i savjeti za putovanje i odsjedanje u hotelima, kao što su malih stvari poput pakiranja flastera, tableta i slično u male vrećice te kako riješiti problem kad vam se zavjese ne žele zatvoriti do kraja.

Cijeli video sa svim trikovima i savjetima možete pogledati ovdje:

Nakon što je video objavljen na Facebooku, ljudi su bili oduševljeni. Mnogobrojni komentari, poput "Ovo je genijalno!" i "Savršeno za moje sljedeće putovanje" pravi su dokaz koliko je ovaj trik pomogao ljudima u svojim budućim pakiranjima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije