Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super ideje

Rolati ili slagati? Znamo kako će vam više stvari stati u putnu torbu

14.08.2019.
u 13:55

Uvijek je prisutan veliki problem kako sve spakirati da se ne zgužva, ali i da stane

Postoji nekoliko trikova kako da odjeća i obuća pronađe svoje mjesto u putnoj torbi, a vrlo su jednostavni. Rolanje odjeće umjesto slaganja, ali i stavljanje predmeta u razne skrivene pretince samo su neki. 

Slaganje odjeće 

Foto: Shutterstock

Neki odjeću slažu baš kao što ona stoji u ormaru jer se boje da će se u suprotnom zgužvati. Ipak, najbolji način slaganja odjeće je da je se zarola, a unutra se može staviti još stvari. Može se i kombinirati, dio rolano, a dio složeno. 

Mjesto za pohranu 

Važno je svaki slobodan kutak gledati kao dodatno mjesto za spremanje stvari. Na primjer, u unutrašnjost cipela se mogu staviti neke manje stvari, kao što su čarape. 

Rješenje za nakit 

Kako se nakit ne bi zapetljao, potrebno ga je omotati prozirnom folijom. 

Zaštita parfema 

Najbolje je parfem prvo staviti u nešto što će ga zaštiti od udaraca i mogućeg razbijanja bočice. Čarapa je odlična ideja. Ovako se ni miris parfema neće proširiti ostatkom torbe. 

Veće stvari na dno

One deblje stvari, kao što su veste ili džemperi treba staviti na samo dno. Ovako će se bolje vidjeti svi komadi odjeće, a barem će se za jedan odjevni predmet znati gdje točno stoji. 

Donje rublje između 

Kada se sve ostalo stavi u kofer, na red dolazi donje rublje. Ono se stavlja između stvari u razna prazna mjesta koja su ostala prilikom pakiranja. Ovako će se dodatno uštedjeti na prostoru, ali jednako tako će biti lakši pristup.

Pogledajte kako se odjenuti po vrućinama: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije