Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samo za uporne

Otkrijte jeste li kompatibilni seksualni partneri

samo seks
16.04.2012.
u 16:37

Kompatibilnost postoji, ali do nje se dolazi polaganom i strpljivom izgradnjom odnosa s partnerom...

– "Kako znam da smo moj partner/partnerica i ja seksualno kompatibilni i da će naša veza potrajati?", uvijek me pitaju moji pacijenti. No još važnije, pitaju me što im je činiti ako nestane kemije i je li to loš znak? – piše seksualna terapeutkinja Jane Greer na Galtime.com. Ona tvrdi da se kemija na prvi pogled i seksualna sinkroniziranost mogu  vidjeti jedino na filmu. Glumci se u sat i pol ili dva moraju zapaliti jedan za drugoga jer u protivnome ne bi bilo radnje.

Greer tvrdi da u stvarnom životu seksualna kompatibilnost postoji, no da se do harmonije među partnerima dolazi s vremenom, jer je upoznavanje partnera dugotrajan proces.

– To je kao putovanje, a partneri bi trebali uživati istražujući vlastite i partnerove mogućnosti ispod plahti – kaže. Najvažnije je uzeti dovoljno vremena da udvoje stvorite vlastiti stil koji će oboma pasati.

Bez obzira na to jeste li romantičan tip, konzervativan ili istraživač koji voli probati nove stvari i položaje za ugodu u društvu partnera, morate se osjećati ugodno u vlastitoj koži. Mnoge žene tek s godinama počinju uživati u svome tijelu i steknu samopoštovanje koje mogu podijeliti s drugom osobom. Osim toga, ljudi u spavaćim sobama otkrivaju da imaju različite seksualne navike i potrebno je vrijeme kako bi se razlike premostile.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Aristarh
Aristarh
22:55 16.04.2012.

Ništa tako precizno ne opisuje seksualne odnose među partnerima kao ASTROLOGIJA i ništa nije zapostavljenije na podrućju seksualnosti od astrologije. Valjda tako mora biti jer u suprotnom ne bi bilo slavne izreke kroz vijekove o nošenju križa kroz bračni život.

IS
istima
10:07 17.04.2012.

A što je sa genima...... potpuno zanemaruje da možemo biti potpuno genetski inkompatibilni u seksualnom smislu..... kao što su to napr. bliski srodnici. U pravilu, osoba koja nam karakterom jako dobro odgovara ima takove gene da nam je u seksualnom smislu nedovoljno atraktivna, ako ne i odbojna..... pa kažemo \'nema kemije\'

BO
boston
12:58 17.04.2012.

Otkrio sam sinoc, i nakon 50 minuta spoznao da jesmo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije