Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradna igra

Osvojite shopping od čak 15.000 kuna!

Osvojite shopping od čak 15.000 kuna!
30.11.2018.
u 13:44

Sa samo dva kupona iz Večernjeg lista osvojite kraljevski shopping u Designer Outletu Croatia!

Prosinac je, a od pomisli na shopping diže vam se kosa na glavi? Znate da morate pronaći darove za svoje bližnje, ali ne znate odakle krenuti? Obnovili biste garderobu, ali to vam ipak ne smije biti na vrhu liste prioriteta?

Zamislite da sve možete riješiti u jednom danu i na naš račun!

Vodimo vas u Designer Outlet Croatia! Ondje vas čeka više od sto fashion&style brendova koji će zadovoljiti  baš svačiji ukus, a tu su i kafići i restorani za zasluženi odmor i pauzu od shoppinga.

Za nezaboravno iskustvo osigurali smo i vozilo s vozačem koje će u dogovoreno vrijeme doći na vašu kućnu adresu! Sa sobom povedite i pratnju da biste zajedno uživali u savršenoj kupnji.

Da biste osvojili shopping iz snova, skupite kupone iz Večernjeg lista u petak 30. 11. i u subotu 1. 12. te ih pošaljite najkasnije do 10. prosinca na:

Večernji list d.o.o.
„Shoppingiraj kao kralj uz Večernji list“
p.p. 908
10001 Zagreb

Uz Večernji list ostvarite sve što ste zamislili za zimu i Božić! Obnovite garderobu, pobrinite se za poklone za svoje najmilije i mnogo više od toga! Priuštite si shopping iz snova i osvojite 15.000 kuna u novootvorenom Designer Outletu Croatia! U petak 30. 11. potražite prvi kupon!

Pravila potražite ovdje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije