Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
znate li?

Osobe rođene u prosincu su posebne. Doznajte zašto...

Božić, zima
Getty Images
21.12.2018.
u 20:32

Možete biti sigurni da nijedan dan proveden s osobama rođenima u prosincu, neće biti dosadan.

Imate li prijatelja ili partnera rođenog u prosincu? Možemo reći da ste zaista sretni. 

Osobe rođene u zadnjem mjesecu u godini zaista su posebne i pune iznenađenja. No, ono što je kod njih uobičajeno, jesu kvalitete koji ih čine posebnima. 

Pogledajte i galeriju Horoskop za 2019. Kakva godina očekuje Jarce

Božić, zima Božić, zima
1/5

Neće im biti problem napraviti još onaj jedan korak više kako bi vas nasmijali i oraspoložili. Iznenadit će vas kada se najmanje tome nadate i to na vrlo ugodan način. 

Jednom kada se zaljube, sposobni su voljeti tu osobu sasvim iskreno i intenzivno, a njihova vjernost nikada neće doći u pitanje. Svojim su partnerima najveći oslonci u životu i uz njih su u svim situacijama.

Možete biti sigurni da nijedan dan proveden s osobama rođenima u prosincu, neće biti dosadan. Zaslužan je za to i njihov poseban smisao za humor, a i volja da uvijek isprobaju nešto novo, poput salse, ludih adrenalinskih avantura, putovanja u nepoznato i sl.

Vodit će vas na lokacije o kojima niste mogli niti sanjati. Teške situacije učinit će ljepšima, tužne veselijima, a i uvijek će vam reći ravno u lice sve što misle. Neće se premišljati oko toga. 

Ako tražite savjet, bit će iskreni i podijelit će ga s vama ako ste spremni čuti istinu. I doći će u pola noći kada ih nazovete jer vam se negdje izvan grada pokvario automobil. Lijepo je imati ovakve osobe u svom životu, a još je ljepše biti jedna od njih. 

Pogledajte i video Dječak dobio najbolji poklon za Božić

Ključne riječi

Komentara 3

LU
lukborn
12:18 21.12.2018.

A kojem si ti mjesecu rođena? Mislim, ovako bistra i profesionalna ....

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
21:29 21.12.2018.

Da!

DE
deda1234
12:33 22.12.2018.

Da godina ima 11 mjeseci nikad nebi bili rodeni..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije