Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pearl royal

Orgazam od 1.8 milijuna dolara. Ovo je najskuplja seksi igračka na svijetu

Ženski orgazam
Foto: Thinkstock
1/3
03.06.2018.
u 19:57

Ova seksi igračka sadrži dvije tisuće dijamanata, kolekciju kraljevsko plavih safira i vrlo rijetkih rozih dijamanata

Da imate milijun dolara bi li vam palo na pamet potrošiti ih na orgazam? Točnije, na vibrator na kojem je punih 15 godina radio australski draguljar Colin Burn.

Vibrator je nazvao Pearl Royale, a riječ je o učinkovitom i skupocjenom komadu."Mnogi bogataši troše novac na skupocjene automobile, zašto ne bi na prgazam vrijedan milijun dolara?", rekao je Burn za The New York Post.  

Foto: Facebook/ Naš potok
Ova seksi igračka sadrži dvije tisuće dijamanata, kolekciju kraljevsko plavih safira i vrlo rijetkih rozih dijamanata, rezanih i obrađenih tako da neće uzrokovati nikakve ozljede pri uporabi vibratora, napominje. 

Cijena mu je vrtoglavih 1.8 milijuna dolara, a dizajner je trenutno na turneji po SAD-u u potrazi za draguljarnicom koja će izložiti njegov proizvod. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije