Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
model već s 3 godine

Ona je najljepša djevojčica na svijetu! S tri godine već je 'nosila' vrhunske dizajnere

Kristina Pimenova
Foto: Instagram
1/4
08.06.2016.
u 10:54

Kći poznatog nogometaša Ruslana Pimenova i ambiciozne majke Glikerije, ova djevojčica zanosnih očiju, već je s tri godine postala model i otada je "nosila" Armanija, Roberta Cavallija, Replay, Benetton…

Kristina Pimenova desetogodišnja je djevojčica koja je proglašena najljepšom na svijetu.

Kći poznatog nogometaša Ruslana Pimenova i ambiciozne majke Glikerije, ova djevojčica zanosnih očiju već je s tri godine postala model i otada je "nosila" Armanija, Roberta Cavallija, Replay, Benetton…

Njezina majka za nju je potpisala unosan ugovor s jednom od najjačih modnih agencija u Los Angelesu, a Kristina ima nekoliko milijuna fanova na društvenim mrežama na kojima njezina majka postavlja fotografije koje mnogi osuđuju zbog mamca za pedofile.

Svaka njezina fotografija na Instagramu ima oko 50 tisuća lajkova, a mnogi se pitaju treba li Kristini upravo takvo djetinjstvo.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Foto: Instagram

Komentara 5

DA
Darko22
12:46 08.06.2016.

mala će bit iskompleksirana.

FA
Fake
12:43 08.06.2016.

Sve najbolje u životu,curice.

BA
baniček
16:40 08.06.2016.

loše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije