Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iritantan zvuk

"Odoh u drugu sobu": Hrkanje partnera smeta četvrtinu ljudi

hrkanje, spavanje, par (1)
Thinkstock
23.04.2013.
u 12:30

Problem hrkanja je rješiv, no ako partner ne rješava problem, neki će radije mir potražiti u drugoj sobi

Više od 40 posto parova svađa se zbog hrkanja, a četvrtina ljudi napušta bračni krevet u potrazi za mirnijim kutkom u kući i boljim snom, otkrilo je istraživanje farmaceutske tvrtke Prestige. Neki će partnera okretati na bok ili ga udariti ispod rebara, ali često ni to ne pomaže...

Hrkanje uzrokuje spavanje na leđima, te debljina i alkohol, a može prouzročiti neispavanost i iscrpljenost kod partnera koji ne hrče. Isto tako može utjecati i na cjelokupno zdravstveno stanje "hrkača". Zabrinjavajuća je činjenica da malo tko poduzima korake kako bi riješio taj problem. Osim što se mora paziti što se jede i pije, u ekstremnim slučajevima pomažu ovlaživači zraka, flasteri i specijalni sprejevi, savjetuju stručnjaci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije