Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte

Odličan trik kako očistiti štednjak: U samo nekoliko koraka blistat će kao nov!

shutterstock
20.08.2022.
u 07:00

Ovo je jedini ispravan način čišćenja, tvrdi stručnjakinja

Kacie Stevens, vlasnica tvrtke za čišćenje The Big Clean Co iz Melbournea i stručnjakinja za čišćenje podijelila je odlične trikove kako da svaka kuhinjska ploča blista kao da je potpuno nova, kako prenosi Daily Mail.

“Nehrđajući čelik, emajl, keramika, staklo, plin, električni - svi izgledaju drugačije, ali svi se čiste u osnovi istim postupkom'”, otkrila je u videu objavljenom na TikToku.

@thebigcleanco Cleaning stovetops with @forallaustralia ♬ original sound - The Big Clean Co

Kacie počinje uklanjanjem svih rešetki i plamenika sa štednjaka i stavljanjem ih u sapunicu da se namaču. Potom usišite ostatak hrane i prljavštine kako se ne bi uhvatili za krpu i ogrebali štednjak. Sljedeći korak u procesu je korištenje odmašćivača po cijeloj površini.

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti 'čuda':

1/5

Ako štednjak i dalje nije dovoljno čist, Kacie koristi vodu sa sapunom i višenamjensko sredstvo za čišćenje na tvrdokornim mrljama. 

“Jedina razlika je u tome što ću koristiti jastučić za ribanje koji ne grebe na staklenim pećima”, rekla je Kacie. “Ali krpa od mikrovlakana savršena je za sve druge ploče štednjaka.”

Kacie tada jednostavno koristi suhu krpu da konačno obriše površinu, ali je također otkrila da ljudi prilikom čišćenja vlastite peći često zaborave prijeći preko gumba, kuhinjske nape i filtera pa dodala kako je važno prijeći preko svakog od njih zasebno.

Čaše su vam 'zamagljene' od kamenca? Ovaj prirodni proizvod savršeno će ih očistiti:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije