Naslovnica Lifestyle Putovanja

Od Zagreba do Torina po cijeni od 69 kuna

Hrvatska se tako pronašla u društvu 18 europskih zemalja, Njemačke, Austrije, Švicarske, Engleske, Italije, Francuske, Španjolske, Nizozemske, Belgije, Luxemburga, Švedske, Norveške, Poljske, Češke, Slovačke, Slovenije i Mađarske.
29. travnja 2016. u 11:09 1 komentara 4151 prikaza
Flixbus, zeleni autobusi koji čuvaju okoliš
Foto: PR FOTO

Nakon najave velike ekspanzije te širenja na srednju i istočnu Europu (CEEregija) u siječnju 2016. godine, međunarodni autobusni operater i mobilni brend FlixBus polako otvara vrata prema Hrvatskoj.

Zagreb – Ljubljana – Milano – Torino jedna je od prvih svakodenvnih autobusnih veza s Hrvatskom, od 12. svibnja 2016., dok se prava ekspanzija ove zelene mreže autobusnih linija službeno očekuje krajem svibnja.

Hrvatska se tako pronašla u društvu 18 europskih zemalja, Njemačke, Austrije, Švicarske, Engleske, Italije, Francuske, Španjolske, Nizozemske, Belgije, Luxemburga, Švedske, Norveške, Poljske, Češke, Slovačke, Slovenije i Mađarske. 

Rezervacija i kupovina karata moguća je trenutno putem web shopa na hrvatskom jeziku te besplatne aplikacije koja će se hrvatskom tržištu uskoro ponuditi i na hrvatskom jeziku. Pružena je i mogućnost otkaza rezervacije do 15 minuta prije polaska, informiranje putnika u stvarnom vremenu o stanju na cestama i lokaciji autobusnih postaja. 

Iz ovog prijevoznika poručuju da svojim putnicima nude udobne i kvalitetne autobuse s više prostora između sjedala, besplatan internet, utičnice, piće i grickalice u autobusu, besplatan prijevoz prtljage, brigu o putnicima te pravodobno informiranje putem društvenih mreža i besplatne mobilne aplikacije. 

>>Carcassonne – utvrda koja priča o Katarima

r
Reserved
Globalno popularna serija Igra prijestolja je završila, no čini se da je njezin utjecaj na modu itekako prisutan
  • ponor:

    Bit će plača od naših prijevoznika, ali nije mi ih žao: niti mjesta za noge, niti svježega zraka (teško je i naći autobus koji ne smrdi), o izboru glazbe da i ne govorim. Internet? Za 120 godina! Prilagodi se ili propadni.