Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diesel predstavlja A-Z ples

Od twerkinga do rumbe, u ovim se trapericama može plesati baš sve

Diesel
04.06.2014.
u 10:44

Specijalni su gosti eventa u četvrtak od 17 do 19 sati Atomic Dance Factory i Sportvizija Pole Dancinjg, uz glazbenu kulisu DJ-a Joe2shine.

Od twerkinga do rumbe, u ovim se trapericama može plesati baš sve.

Riječ je o inovaciji koju je nedavno predstavio modni brend Diesel, a kako izgledaju i što se sve u njima može moći ćete iskusiti i pogledati  u četvrtak od 17 sati pred njihovom trgovinom u zagrebačkoj Frankopanskoj ulici 4.

Naziv je eventa na koji su pozvani svi zainteresirani građani "Diesel predstavlja A-Z ples".

- Pridruži nam se, obuci svoj omiljeni Jogg Jeans i isprobaj njegovu udobnost i neviđene mogućnosti. Pokaži se i ti, pozivaju organizatori.

Specijalni su gosti Atomic Dance Factory i Sportvizija Pole Dance, uz glazbenu kulisu DJ-a Joe2shine.

 Jogg Jeans traperice Dieselova je  Hybrid odjeća koja kombinira traper i jersey-trenirku , dokazujući da su pokret i stil savršeni partneri za uspješan život u ovom energetskom i živahnom videu.

Jogg Jeans je nova generacija odjeće, koja kombinira dvije ležerne odjevne spone – traper i trenirku,  stapajući kružnu tkalačku tehniku ​​s tradicionalnom indigo bojom trapera.

Jogg Jeans daje izgled jeansa s vanjske strane, ali 360 ° rastezljivost i udobnost donjeg djela trenirke s unutarnje strane.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije