Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super!

Očistite ekran laptopa od bakterija i prljavštine: Uz ove upute nećete ga uništiti

Ilustracija
Pixabay
14.01.2022.
u 07:00

Proces je stvarno jednostavan i treba vam svega 5 minuta.

Laptop, miš i tipkovnicu trebalo bi čistiti svakih nekoliko dana jer se puno koriste i skupljaju mnoštvo bakterija i prašine, ali mnogi ne znaju kako to napraviti bez da se nešto od tehnologije uništi. Upravo zato donosimo nekoliko savjeta i koraka u procesu uklanjanja bakterija i istovremenog čuvanja uređaja.

1. Isključite laptop i odspojite žicu za punjenje baterije. 

2. Uzmite krpicu od mikrofibre, blago je namočite i lagano, bez stiskanja, prebrišite ekran kako biste uklonili veći dio prašine. 

3. Ostavite da se osuši, a zatim na čistu krpicu nanesite sredstvo za dezinfekciju. Kako prenosi Good House Keeping, za čišćenje uređaja najbolje sredstvo je Lysol koje je dostupno i u našim drogerijama po pristupačnoj cijeni od 23 kune.

4. Nakon što ste ekran očistili i sa sredstvom, uzmite suhu krpicu i obrišite ostatke. Ostavite laptop da se posuši do kraja prije nego ga ponovno uključite.

Uz ove savjete očistite i tipkovnicu:

Genijalan razlog da u perilicu rublja ubacite - crni papar!

Ilustracija
1/6
Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
21:27 27.01.2022.

reklama za Lysol,.... samo 23kn???

OC
OCB
10:35 17.01.2022.

Nemojte zaboraviti "otpojiti žicu za punjenje baterije". Potrebna vam je samo lemilica i pumpica za usisavanje rastopljenog kalaja. Novinaru, preporučam ti da se u.iješ!!!!!!!!! Zar nije potrebno izvaditi bateriju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije