Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolje za zdravlje

Nutricionistica otkriva: Nemojte za Novu godinu počinjati dijetu, umjesto toga napravite ovu stvar

shutterstock
01.01.2021.
u 07:00

'Normalna prehrana uključuje i poneko prejedanje ili uživanje u hrani'

Mnogi se osjećaju loše nakon uživanja u blagdanskoj hrani i prekomjernoj konzumaciji svega te za Novu godinu odluče otići na dijetu kako bi izgubili taj višak nakupljene hrane. No, nutricionistica tvrdi kako zapravo ne biste trebali raditi ništa takvo, već samo jesti normalno, kako prenosi Daily Star.

Ovo je deset najzdravijih namirnica koje biste trebali jesti za doručak:

1/10

Colleen Christensen, nutricionistica iz Amerike, na svom Instagram profilu podijelila je savjete kako održati svoje zdravlje, ali svejedno izgubiti višak kilograma i to - jedenjem kao i obično. Ona vjeruje da je to mnogo učinkovitije od započinjanja restriktivne dijete koje se ne možete držati.

- Ako se pitate kako se svojim prehrambenim navikama vratiti na pravi put, evo mog odgovora: jedite normalno. Ne trebate imati detoksikaciju sokovima ili čišćenje organizma. Ako želite jesti zdravo, svakako operite povrće prije konzumacije. Osim toga, jedite normalno i bit ćete dobro! Normalna prehrana uključuje i poneko prejedanje ili uživanje u hrani - objasnila je.

Čemu se veselite u 2021. godini? "Zdravlju! Micanju maske, kraju korone! Zabavi i humoru."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije