Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Novi bazeni i wellness u Donjoj Stubici

Terme Jezerčica u Donjoj Stubici danas svečano otvaraju novi vodeni park i wellness zonu.
16. ožujka 2012. u 19:28 1 komentara 74 prikaza
terme jezerčica, veljko ostojić (1)
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL

Terme Jezerčica u Donjoj Stubici danas svečano otvaraju novi vodeni park i wellness zonu. Novoizgrađena površina bazenskog kompleksa i nadograđenog wellness centra prostire se na 2.800 četvornih metara, gradnja je trajala godinu dana, a uloženo je 30 milijuna kuna. Izgrađena su četiri bazena; rekreacijski s uređajima za protustrujno plivanje u dužini od 25 metara, bazen za djecu s duplim ravnim toboganima, mali dječji bazen s igračkama, te bazen za neplivače s jacuzzijem. Nadograđeni wellness bogatiji je za jednu parne i tri finske saune. Uz saune su, osim prostora za relaksaciju, vanjska terasa za sunčanje, dva whirpoola i hladni bazen.

- Novi objekt spojit će postojeći hotel i kongresni centar tako da će se dobiti topla veza između ta dva objekta. U jesen, pak, krećemo s dogradnjom hotelskih soba na razinu četiri zvjezdice - najavljuje vlasnica Termi Jezerčica Dubravka Lekić.

Novoizgrađeni kompleks prve će goste primiti za desetak dana. Terme Jezerčica, s prirodnom izvorskom termalnom vodom u cijelom komplesku, zadnjioh godina godina bilježe stalni rast broja gostiju i noćenja. Lani, recimo, tamošnji su domaćini, uknjižili čak 66 posto više noćenja nego u 2010. i premašili 13.000.

Plazma keksi
BAŠ KAO NEKADA
Stvari koje se godinama nisu promijenile, a svejedno ih obožavamo