Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Nives na blogu savjetuje Toni Terry: I ja sam bila njegova ljubavnica

Nives je Toni objasnila i kako bi rastavom dobila samo koji milijun, a nakon toga bi postala tek bivša Terryjeva supruga. Dodala je i da bi Toni bez Terryja bila tek prosječna žena o kojoj se uopće ne bi pisalo.
11. veljače 2010. u 11:28 3 komentara 11 prikaza
Nives 1 galerija

I Nives Celzijus oglasila se oko slučaja Terry. Na to ju je ponukala njegova supruga Toni koja je od Posh tražila savjet "oprostiti suprugu nevjeru ili ne".

Normalno da će Johnu Terryju oprostiti prevaru i to zato jer je i sama oduvijek znala da je vara - napisala je Nives na svom blogu.

Navela je i niz argumenata za opraštanje preljuba te upozorila Toni da se raduje jer će zbog ove afere vidjeti svoju guzu u novinama, a i John će se isprsiti brdom neplaniranih darova. Nives je Toni objasnila i kako bi rastavom dobila samo koji milijun, a nakon toga bi postala tek bivša Terryjeva supruga. Dodala je i da bi Toni bez Terryja bila tek prosječna žena o kojoj se uopće ne bi pisalo.

Da nema Johna Terryja, Toni bi pala u zaborav. E, stvarno više ne mogu čitati ta sra.., a da se ne rasp.... Žalosno je na čemu se ti Englezi bogate - piše Nives.

Na kraju je poručila hrvatskim sponzorušama da se odsele u Englesku jer je tamo "obećana zemlja". Da je kojim slučajem rođena negdje u Engleskoj, sada bi, smatra, bila milijunašica. Cijelo "pismo" za Toni nazvala je "I ja sam bila ljubavnica Johna Terryja".

Aleksandar Petrović
Pred njim su tek bile godine
Aco otkrio što je našao u Draženovu novčaniku nakon nesreće, jedno će zauvijek ostati tajna
Otok Rab
Kraljevska oaza
Otok Rab: Istražite otok sreće koji skriva najljepše pješčane plaže na kojima se kupao i britanski kralj Edward VIII.
 • zagabria1:

  ova žena je iskreno pokvarena i to ne skriva, za razliku od mnogih koje se prave fine. Jedino mi nije u toj jednadžbi jasan Dino

 • Avatar vaksalainen
  vaksalainen:

  kako ti nije jasan Dino? Dino je glup ko k.... rastavac

 • morituriite:

  Jadna ta njihova malena dječica kakvu materu i oca imaju!