Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trendovi

Neodoljivi ovoga proljeća? Doznajte kako...

v magazin
Arhiva VL
28.01.2011.
u 15:49

Dok smo kalendarski još na sredini zime, u modnom smo smislu već dobro ugazili u proljeće. U dućane su već stigle nove, proljetne, kolekcije

Uobičajena posljedica (a i uzrok) sezonskih sniženja je oslobađanje prostora za dolazak novih kolekcija. Upravo to događa se ovih dana u svim trgovinama diljem svijeta – kada odjeća koja nas treba grijati još koji mjesec svoje mjesto prepušta cvjetnim motivima, lepršavim krojevima i cijeloj paleti veselih boja.

Ako ste imalo proračunati u kupnji, vaš ormar je vjerojatno pun odličnih komada koji su išli u bescjenje posljednjih tjedana, a sada je savršena prilika za kombiniranje po uzoru na godišnja doba.

Savjet da kaput treba biti klasičan i taman zlata je vrijedan, no kada su u pitanju gušti, predlažemo da nabavite svijetli komad! Bijeli kaput nevjerojatno dobro izgleda, a čak ni račun za kemijsko čišćenje ne bi vas trebao odvratiti od kupnje.

Prijedloge za svaki styling s pripadajućim cijenama potražite u tiskanom izdanju V Magazina

Odlično će izgledati sparen s jednim od najvećih hitova dolazećih mjeseci – odjećom boje pudera. Iako smo dugo vjerovale kako te nijanse pristaju samo ženama tamnije puti, trik je u tome da pogodite pravu nijansu. Ako niste skloni eksperimentiranju, razveselit će vas vijest da je crno i dalje in, a ozbiljnost poslovnih outfita najbolje se razbija nekim dječjim motivima – majice veselog printa ili pastelna vesta odlična su protuteža strogom kroju. Konačno, trend koji smo prigrlili čim su temperature pale dobio je svoju potvrdu – puloveri sada pristaju na sve, a pratit će nas i kada zatopli!

Nešto staro, nešto novo i sniženo, nešto svježe i imate pravi modni koktel!   

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije