Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stvar je pripreme

Nemate puno vremena za pripremu pisanica? Isprobajte ovaj trik

TikTok
02.04.2021.
u 14:30

Mnogi su ostali oduševljeni njezinom metodom, a njezin video prikupio je gotovo sto tisuća pregleda

Uskršnje vrijeme može biti jako stresno za obitelji s malom djecom. Od kuhanja obiteljskog ručka do bojanja pisanica, puno se treba napraviti za ovaj blagdan. Jedna majka otkrila je odličan trik kako brzo pripremiti jaja, piše Metro.

Uskrsna ponuda: Jaja idu laganini, nude ih i po 60 lipa. Kuhana šunka 40 je kuna, mladi luk pet!

1/14

Shannon Doherty (36) na svom TikTok profilu pokazala trik, a sve što trebate napraviti je umjesto kuhanja u vodi, staviti ih u kalup za muffine i ubaciti ih u pećnicu 30 minuta na 170°C.

Kada završe s ‘kuhanjem’, polijte ih hladnom vodom i zatim ogulite ljusku ako su za jedenje ili ih pripremite za bojanje. Shannon kaže kako ovaj trik olakšava kuhanje jaja za bojanje pisanica s djecom, a to dobro zna iz prve ruke sa svojih četiri mališana.

Mnogi su ostali oduševljeni metodom, a video prikupio je gotovo sto tisuća pregleda i nekoliko tisuća lajkova.

@athomewithshannon

BEST LIFE HACK 💡 For HARD BOILED EGGS!! We are ready for Easter Egg coloring over here! 🐰 #momhack #lifehacks #parentinghack #easter #learnontiktok

♬ Taste It - Ikson
 
Ključne riječi

Komentara 1

JO
jorgen
15:57 02.04.2021.

Ako nemaš vremena za bojanje jaja jednom godišnje - pitaj se čiji si rob. Posla, socijalnih mreža, TV ekrana?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije