Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
popularne metode oblikovanja tijela

Nekirurškim tretmanima do tijela iz snova

mršavljenje
27.05.2016.
u 08:00

Nakon proučavanja ponude kozmetičkih salona i klinika za uljepšavanje u kojima je mršavljenje i oblikovanje tijela sve više prepušteno sofisticiranim strojevima, masaža i limfna drenaža čine se nekako preobičnima i nedovoljno učinkovitima. No, nisu ni futuristički uređaji svemogući – u pravilu je potrebno više tretmana, a uvijek je tu i napomena da “rezultate treba održavati” ne samo sljedećim tretmanima nego i vježbanjem, zdravom prehranom, a potrebno je i popiti barem dvije litre vode dnevno.


Ipak, tko ne bi barem na trenutak pokleknuo pred tvrdnjom da ćete u 45 minuta izgubiti 2,5 centimetra u obujmu? Iskušenje je to veće što se gotovo sve “neinvazivne” alternative kirurškim tretmanima nude kao potpuno bezbolne, bez ikakve potrebe za oporavkom.
 U novom broju magazina Moje zdravlje donosimo sve o najrazvikanijim visokotehnološkim tretmanima za brzo postizanje vitkosti.


Za uklanjanje masnoća dosad su se uobičajeno koristili postupci zagrijavanja tkiva, ali nova istraživanja pokazala su da se masne stanice izvrsno otapaju – hlađenjem. Među popularnim je metodama oblikovanja tijela i takozvani hladni laser koji također ne ostavlja tragove na koži, a “uvodi red” ispod kože, izbacujući suvišne masti.


Novu naslovnicu krasi jedna od najljepših žena svijeta, Jennifer Aniston, a donosimo i zanimljivu priču kako kožu njeguju naše poznate dermatologinje.

Sudjelujte u nagradnoj igri u kojoj ćemo jednog sretnog čitatelja nagraditi Dormeo proizvodima vrijednima više od 10.000 kuna te drugim vrijednim nagradama. A pripremili smo i dar za sve čitatelje: uz kupnju samostalnog izdanja Mojeg zdravlja, na dar dobivate Naftalan kremu za njegu vaše kože.

Probudite kreativca u sebi i tako si osigurajte druženje s Marijem Valentićem na kojem ćemo se razgibavati i praviti zdrave smoothie napitke. Sve to i još mnogo više čeka vas u novom broju magazina Moje zdravlje sutra za samo pet kuna uz Večernji list, stoga požurite na kiosk po svoj primjerak!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije