Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
može se

Nećete vjerovati što sve možete napraviti u samo jednoj sekundi

Štoperica
Foto: Thinkstock
03.07.2015.
u 09:39

Toliko je stvari koje stalno odgađate, a za njih vam je potrebna doslovno jedna sekunda. Iskoristite je!

Koliko ste puta pomislili: Ovaj dan je prekratak?

Zasigurno ste puno češće pomislili kako danas jednostavno "više ništa ne stignete".

Ipak, toliko je stvari koje stalno odgađate, a za njih vam je potrebna jedna sekunda. Iskoristite je!

1. Prihvatite zahtjev za prijateljstvo na Facebooku od tate koji vam" bode oči" već neko vrijeme i razmišljate se što biste s tim. Odrasla ste osoba, najgore što vam se može dogoditi jest da vaš otac otkrije neku neugodnu situaciju iz djetinjstva, pa ćete se zajedno nasmijati. Svi mi imamo barem po jednu.

2. Poljubite majku u obraz kada se pozdravljate i odlazite od nje. Toliko često ste kod nje na ručku i vjerojatno vam je ideja da je poljubite ostala samo kao opcija za rođendan, Majčin dan ili slične prilike. Ne čekajte "posebne dane", treba vam samo jedna sekunda za poljubac u obraz. Neće uvijek biti uz vas, nemojte kasnije žaliti za baš tom jednom neiskorištenom sekundom.

3. Napravite selfie sa svojom kćeri u parku. Briga vas što će drugi misliti ili reći ili kako će vas gledati dok slijedite trendove i naslikavate se mobitelom. Za nekoliko godina bit ćete sretni i ponosni što ste uhvatili tu sekundu vašeg vremena i taj spontani trenutak sa svojim djetetom, a tih tuđih pogleda nećete se ni sjećati jer ćete imati nešto mnogo vrednije. Već danas uzmite mobitel u ruke i "selfirajte".

4. Memorirajte broj za hitne slučajeve. Znamo, vama to nikada neće trebati, a ako vam zatreba, ionako ga znate napamet. Naravno, ali jeste li razmislili o tome što će biti ako vam se nešto dogodi, a ne možete sami nazvati. Možda osoba koja se nađe u blizini nema svoj mobitel... Memorirajte ga, neće vam smetati taj jedan dodatni broj u imeniku.

>>4 stvari koje će vas učiniti sretnijim, a možete ih napraviti već ovog tjedna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije