Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolje je znati

Ne znate vara li vas? Ovo je 6 najčešćih znakova koji to otkrivaju

Varanje
Foto: Thinkstock
1/2
03.04.2014.
u 08:45

Sumnjivo se ponaša i mislite da vas vara? Ako izravno pitanje ne dolazi u obzir, fokusirajte se na ponašanje druge strane.

Katkada sumnja i nepovjerenje mogu uzdrmati vezu, ali nekada su sasvim opravdani. Ako sumnjate da vas vara, ovi znakovi pomoći će vam da to otkrijete. Ako ste se našli u toj neugodnoj situaciji, svakako je bolje da takvu vezu prekinete i sreću pronađete na novoj adresi. Najgore je ostati u vezi u kojoj nema ljubavi.

1. Ako vaša odabranica postane tajanstvena i skriva se kada se javlja na telefonski poziv, šapuće ili kratko i brzo odgovara da će nazvati poslije.

2. Vi se ste onaj koji uvijek prvi pošalje poruku ili zove. Druga strana to ne radi, barem ne u posljednje vrijeme.

3. Češće započinje svađu i sve joj smeta.

4. Uhvatili ste je u laži.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

5. Primijetili ste promjenu u ponašanju ili su se bliski prijatelji počeli ponašati drukčije (vjerojatno zato što znaju što se zbiva).

6. Odjednom više pozornosti poklanja svom izgledu. Bira novu odjeću, kozmetiku...

>>Iznenadit će vas koliko ljudi poljubac s drugima ne smatra preljubom

>>Zašto udane žene varaju muževe? Odgovor bi vas mogao iznenaditi

Komentara 7

DU
Deleted user
15:35 03.04.2014.

Ja imam 4 od ovih 6 "simptoma" i nikog nemam, niti ikog varam .... Lastane, što mi je?

LI
liliZG
09:46 03.04.2014.

i na kraju naletjeli ste na njega dok ljubi drugu a uvjerava vas da joj daje umjetno disanje..... šalu na stranu, moj frend je otkrio da ga cura vara kad ju je otišao iznenaditi na fax a našo je kakk se cmaće s drugim, super iznenađenje, za njega....i veli da nije sumnjao na ništa, jer je ona bila jako ljubomorna što je on povezivao sa velikom ljubavi....svašta...

Avatar maraaa
maraaa
15:06 03.04.2014.

liliZG, cra je bila ljubomorna jer je mislila da je on kao i ona. obično oni koji ne varaju ne pomišljaju kako njih netko vara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije