Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fora

Ne volite se fotografirati? Isprobajte ovaj trik s jezikom s kojim ćete uvijek super ispasti

Pixabay
31.12.2021.
u 07:00

Ovaj trik također ima učinak da vaše lice izgleda mršavije i zaglađenije

Poziranje za fotografiju ponekad može biti neugodno. Nasmiješite se i nadate se da će fotografija ispasti dobro, ali to često nije slučaj. Međutim, jedan jednostavan trik s jezikom pomoći će vam da na svakoj fotografiji izgledate bolje, a vaš osmijeh blista, kako prenosi The Sun.

Osječki tramvaj pretvoren je u pravu Božićnu bajku ❤️🎄

Stavljanjem jezika na nepce, odmah iza zuba, fotografija će ispasti puno bolja, a vaš osmijeh bit će opušteniji i prirodniji. 

Ovaj trik također ima učinak da vaše lice izgleda mršavije i zaglađenije jer zateže područje ispod brade te stvara dojam mladolikog izgleda.

Prilikom brijanja koristite gel za tuširanje? Nakon ovoga vjerojatno više nećete

1/7
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije