Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li među njima?

Ne vole biti u vezi: Ovi horoskopski znakovi najsretniji su kao samci

Shutterstock
27.01.2023.
u 06:00

Neki znakovi jednostavno uživaju u samoći i ne žele se vezati

Neki ljudi uživaju kad su u vezi i pronalaze radost u zajedničkom druženju s voljenom osobom, dok drugi više vole svoju neovisnost i obožavaju spoznaju da nikome nisu odgovorni. Sretni su kada mogu bezbrižno lutati, očijukati s bilo kim i raditi što god žele, a da nikome ne odgovaraju. Za neke horoskopske znakove biti samac je potpuni izbor, oni to više vole, a evo i koji su to znakovi, piše Bustle.

Tri horoskopska znaka koji privlače druge kao magnet:

1/6

Djevica

Ničiji standardi nisu tako visoki kao kod Djevice. Praktični zemljani znak bavi se samoodržanjem, pa će učiniti sve što mogu da zaštite svoju energiju, čak i ako to znači da će prekinuti vezu. Vrlo su usredotočeni na svoje ciljeve i posao i nikada ne donose odluke na temelju osjećaja. Perfekcionisti su, organizirani su i imaju svoju rutinu koja im odgovara i koje se ne žele ni zbog koga odreći. Ne treba im drama u životu zbog ljubavnih svađa ili prekinute veze. 

Strijelac

Strijelci lako postanu nemirni. Neprestano se moraju razvijati, što nije uvijek zgodno kada su u vezi. Osim toga, ideja o bilo čemu ozbiljnom odbija vatreni znak koji voli zabavu, pa bi radije bili sami nego preuzeli odgovornost za vezu. Zadržavanje na jednom mjestu bilo gdje predugo, protivi se njihovoj filozofiji kako živjeti život, koja od njih zahtijeva da pronađu partnera koji im daje slobodu da prošire svoje horizonte.

Vodenjak

 

Neovisnost je Vodenjacima iznimno vrijedna. Zadovoljni su time što stvari rade sami i preferiraju život koji ne ovisi o očekivanjima veze. Poznati po tome što su pomalo neortodoksni, Vodenjaci imaju tendenciju propitivati ​​i prkositi statusu quo i kada je u pitanju ljubav. Uživaju radeći što god smatraju prikladnim, a da im zapravo nije potrebna konvencionalna veza do kraja života. Teško ih je predvidjeti, a još ih je teže 'natjerati' da se skrase. Njihov zračni element zahtijeva nekoga inteligentnog tko ih nad njima ne vrši pritisak.

Pouzdani i nesebični: Ovo su najsuosjećajniji horoskopski znakovi!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije