Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastup legende

Ne propustite: Hugh Laurie na Križankama

Hugh Laurie
08.07.2013.
u 13:01

Legendarni dr. House iz istoimene televizijske hit serije, pravim imenom glumac Hugh Laurie, 24. srpnja sa svojim The Copper Bottom Bandom nastupa na Križankama u Ljubljani.

Legendarni dr. House iz istoimene televizijske hit serije, pravim imenom glumac Hugh Laurie, 24. srpnja sa svojim The Copper Bottom Bandom nastupa na Križankama u Ljubljani. Kako glavni grad Slovenije nije jako daleko, odakle god iz Hrvatske krenuli, bilo bi doista šteta propustiti ovaj, kako kažu oni koji su ih slušali uživo, spektakl glazbe.

U Sloveniju dolazi u sklopu europske turneje kojom promovira njihov drugi blues album “Didn’t it rain”. Hugh je samouki glazbenik, a klavir svira odmalena. U svoje koncerte redovito uključuje i komične dramske elemente, a to se ne propušta.

>>Doktor House stiže u susjedstvo, u Ljubljani će održati koncert!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije