Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glazbena duša

Doktor House stiže u susjedstvo, u Ljubljani će održati koncert!

'Hugh Laurie performs on stage at the Hammersmith Apollo in London.Photo: Press Association/PIXSELL'
'Suzan/Press Association/PIXSELL'
25.06.2013.
u 14:23

Glumac Hugh Laurie s bendom je na turneji na kojoj promovira album "Didn't It Rain".

Simpatije kritičara ovaj glumac osvojio je već prvim albumom \"Let Them talk\", a sada je krenuo u dublje istraživanje blues glazbe

Otkako se oprostio od uloge ciničnog doktora Housea, glumac Hugh Laurie posvetio se svojoj drugoj velikoj ljubavi – glazbi. Sa svojom grupom The Copper Bottom Band trenutačno je na turneji na kojoj promovira aktualni album \"Didn\'t It Rain\" i u sklopu ove turneje nastupit će i u našem susjedstvu. Svoj novi blues uradak Laurie će tako 24. srpnja predstaviti publici u Ljubljani, točnije na Križankama gdje će se održati njegov koncert. Novi album nastao je u siječnju ove godine uz produkcijsku pomoć Joea Henryja, višestrukog dobitnika nagrade Grammy.

– Glazba mi je trenutačno zanimljivija od glume jer pruža senzualni užitak dok stvarate te zvukove i harmoniju, a takvo zadovoljstvo ne možete dobiti od glume – izjavio je glumac nedavno za The Guardina. Kazao je kako nije odustao od glume, ali osjetio je zasićenje, pogotovo ulogom dr. Housea, i glazba mu je sada puno važnija od primarnog poziva.

– Odlučio sam da ću krenuti dalje i dublje u šumu američke glazbe koja me je oduševljavala već kao dijete. Što idem dalje, sve sam više očaran. Začarali su me i glazba i ljudi s kojima sam imao čast raditi na novom albumu – rekao je Laurie.

Hugh, inače samouki klavirist, simpatije kritičara odvojio je već prvim albumom \"Let Them Talk\".

– Osjećam se kao desetogodišnjak dok sviram s glazbenicima koji ovo rade već desetljećima, ali nije loše opet biti desetogodišnjak – u šali je izjavio britanski glumac. Dodao je kako je tijekom snimanja \"Dr. Housea\" u Americi stekao dosta samopouzdanja bez kojeg bi se teško upustio u ovu glazbenu avanturi.

>>Šteta što Hugh Laurie ne pjeva blues tako dobro kao što ga svira

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije