Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požalio se stručnjakinji

'Naš seksualni život naglo je postao bolji i počinjem sumnjati da me supruga vara'

Pixabay
25.04.2022.
u 22:28

Misli da su njezini novi potezi u spavaćoj sobi trikovi koje je naučila od drugog muškarca.

– Izluđujem se pokušavajući shvatiti vara li me supruga. Zajedno smo 11 godina. Ja imam 44, a moja žena 42 godine. Čini se da je naš seksualni život odjednom dobio novi život i to me čini sumnjičavim – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Misli da su njezini novi potezi u spavaćoj sobi trikovi koje je naučila od drugog muškarca. I često ima duge razgovore na mobitelu, za koje kaže da je to grupni razgovor njezinih prijateljica. No, ne zna kako da joj vjeruje kad mu nikad ne dopušta da vidi?

– A da vidite njezin profil na Facebooku, pomislili biste da je slobodna žena. Nikada ne objavljuje moje fotografije i još uvijek nije ažurirala status svoje veze, unatoč tome što sam je pitao mnogo puta posljednjih deset godina. Kaže da sam samo paranoičan, ali imam li pravo biti zabrinut? – pitao je stručnjakinju.

– Da, moguće je da vaša žena nešto krije od vas. Ali umjesto da je samo optužujete za varanje, pronađite miran i tih trenutak da joj povjerite svoje brige. Možete zajedno raditi da poboljšate stvari među vama. Ovo je najbolji način da pređete preko problema u vezi – odgovorila mu je Deidre.

Tommy (3) zaljubljen je u traktore: "Prvi put se u njemu vozio kad je bio star samo dva dana, a svako jutro obilazi kokoši i krave! Obožava životinje"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije