Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vitualni život

Napokon dobre vijesti za one koji ljubav traže na internetu

'Young couple doing shopping in internet with credit card at home'
Arhivska fotografija
24.06.2011.
u 20:10

Rezultati su pokazali da je oko 82 posto ispitanika koji koriste internet kod kuće imalo partnera ili je bilo u vezi, dok je gotovo 63 posto ispitanika koji nemaju internet bilo još uvijek slobodno

Visite li stalno na internetu napokon dobre vijesti i ua vas! Naime, studija koju je radio profesor psihologije Michael J. Rosenfeld sa Sveučilišta Stanford dokazao je da korištenje interneta može biti jako  korisno za samce.

Rezultati su pokazali da je oko 82 posto ispitanika koji koriste internet kod kuće imalo partnera ili je bilo u vezi, dok je gotovo 63 posto ispitanika koji nemaju internet bilo još uvijek slobodno. U anketi je sudjelovalo četiri tisuće odraslih osoba od kojih tri tisuće ima vezu ili su u braku.

Koliko internet pomaže ljubavnom životu, osim Rosenfelda, istraživao je i Reuben J. Thomas sa Sveučilišta u New Yorku. Zaključio je da je internet socijalna arena u kojoj ljudi brzo stiču nova poznanstva i lakše nalaze partnera.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
03:51 25.06.2011.

Kako se netko upoznavao preko tih stranica ili kako je slao svoje puzajuce poruke, a salje ih i danas Hi How are you? Regards Potpis Tako ponizno i puzajuce za nekoga tko se predstavljao intelektualcem, individualcem, zaradom od 80.000$, vilomlom da bi zavidjeli i najveci bogatasi, a na kraju se ispostavilo sve obrnuto. Gricka**, ima li istine????

OB
-obrisani-
23:29 24.06.2011.

Pa nemamo li mi na tim stranicama bivsu forumasicu, Gricku**, koja je na sva usta ponizavala i omalovazavala clanove, \"Date on line\", samo da bi sakrila svojim (ne)vjestim manipuliranjem svoje pravo lice, jer i sama koristi te stranice za ljubavv pod razno - raznim nickovima, a pozivala se na ovim forumima za stare i iskrene vrijednosti. Osoba koja provede vise od dvanaest sati na \"Date on line\", je postala ovisnik o tim stranicama. Najgore je sto takve osobe i na poslu upotrebljavaju internet za svoje bolesne maste i nepostojece plantonske ljubavi. Netko tko posalje dvadeset istih poruka za deset minuta, je osoba koja pod svaku cijenu se zeli nekome uvaliti za udaju, ne pitajuci za cijenu, posebno kada se na tim profilima, laze, maze, mulja i uvelicava sve oko sebe, pa i same sebe, kao i doticna gospodjica Gricka**

OB
-obrisani-
23:51 24.06.2011.

Mozda bi i mogli postaviti poruke, koje su se nekome krivo omakle, pa da svi vidu kako netko laze i mulja os vom zivotu. Malo smijeha nasim hrvatima bi dobro doslo u ovim tmurnim danima Jedna osoba, jedno pitanje, pett razlicitih odgovora. Pa to ne moze nitko osim gospodicne Gricke**.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije