Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedan mode

Napadaju klonovi Victorije Beckham

victoria beckham
Foto: pixsell
1/3
16.02.2010.
u 18:36

Na nedavno održanoj reviji u New Yorku pistom su prošetali Victorijini klonovi, a nije bilo teško primijetiti kako su modeli premršavi, odjeveni u haljine veličine nula i cipele s vrtoglavo visokim potpeticama.

Da, dobro ste primijetili! Victoria Beckham pronašla je inspiraciju za svoju najnoviju jesensku (četvrtu) kolekciju ni manje ni više nego - u samoj sebi.

Na nedavno održanoj reviji u New Yorku (u sklopu Fashion Weeka) pistom su prošetali Victorijini klonovi, a nije bilo teško primijetiti kako su modeli premršavi, odjeveni u haljine veličine nula i cipele s vrtoglavo visokim potpeticama po kojima je slavna Posh i te kako poznata.

J. Lopez među fanovima

No, unatoč kloniranim modelima, haljine koje su nosile dobile su mnoge pohvale u svijetu mode, a famozni “Posh look” već se svidio poznatom modelu Elle Macpherson i Jennifer Lopez.

Nema sumnje kako će se mnoge od haljina naći na zvijezdama koje šeću crvenim tepihom, a modna je industrija (napokon) počela shvaćati Victoriju Beckham kao novu dizajnersku nadu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije