Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ŽALI ZA POSTUPKOM

Namjerno je uništio maminu haljinu na bratovom vjenčanju: 'Zaslužila je to!'

Shutterstock
15.04.2022.
u 10:30

- Odlučila je da na jedan od najvažnijih dana u životu njezinog najstarijeg sina, ona mora biti u centru pažnje, pa se pojavila u nevjerojatno raskošnoj, bijeloj vjenčanici - napisao je korisnik Reddita u svojoj objavi

Jedan muškarac je na Redditu otkrio kako je namjerno uništio haljinu svoje majke na vjenčanju svoga brata jer se ponašala grozno, te je napisao da je to u potpunosti zaslužila. Kako piše The Sun, u svojoj objavi je objasnio kako se njegov brat oženio prošli mjesec svojom divnom partnericom, s kojom je bio u vezi sedam godina. Napisao je kako je on bio presretan zbog njih, no njegova majka baš i ne.

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama

1/9

- Budući da je moja majka 'demon', odlučila je da, na jedan od najvažnijih dana u životu njezinog najstarijeg sina, ona mora biti u centru pažnje. Pojavila se u nevjerojatno raskošnoj, bijeloj vjenčanici, tako da je više izgledala kao mladenka nego prava mladenka - napisao je u svojoj objavi.

O njoj se negativno pričalo kroz cijelo vjenčanje. Mladenka je bila uzrujana i ljuta, a njegov brat mu je nakon ceremonije rekao da su stvari izmaknule kontroli.

- Odlučio sam da mi je dosta i da moram nešto poduzeti. Za vrijeme prvog obroka tražio sam čašu crnog vina napunjenu do vrha. Otišao sam do mjesta gdje je sjedila moja majka, pretvarao se da sam se spotaknuo, i prolio cijelu čašu crnog vina na njezinu savršeno bijelu haljinu - dodao je.

Lažno se pokušavao ispričati, a ona je bila bijesna, te je propustila pola vjenčanja vozeći se dva sata prema kući i dva sata natrag do restorana kako bi se presvukla u haljinu koju joj je mladoženja kupio za vjenčanje. No, nitko drugi nije bio ljut na njega. Jedna od djeveruša mu je ubacila u džep poruku u kojoj mu je napisala da zaslužuje Oscara za svoju izvedbu, a bratova žena mu je kasnije poklonila bocu vina uz zahvalu za najbolji vjenčani dar koji im je mogao dati. 

Korisnici Reddita također su odobrili njegov postupak i proglasili ga 'herojem'. 

- Nisi mogao napraviti bolju stvar. Bravo! - komentirao je jedan korisnik.

- To je dokaz da nekada trebaš raditi zločeste stvari za opće dobro - našalio se drugi.

Koji su najljepši ljubavni stihovi svih vremena? "Pjesma nad pjesmama iz Biblije", "Crvena jabuka..." 😍❤

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije