Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što biste vi učinili?

Nakon prekida sa zaručnikom, mlada se odlučila udati sama za sebe

@natalliejweddings
17.12.2019.
u 14:00

Nakon što ju je zaručnik ostavio samo nekoliko tjedana prije vjenčanja, ova mladenka odlučila je i dalje održati svoje obećanje.

Samo nekoliko tjedana prije nego što se trebala udati, zaručnik Sandre Blanco se prepao i odlučio raskinuti zaruke, piše Metro.

Bili su zajedno godinu i pol dana kada ju je dečko zaprosio u studenom 2017. godine. Svoje vjenčanje su planirali imati u Las Vegasu, ali kako se dan približavao, njenog zaručnika sve je više bilo strah. 

Nakon što su prekinuli, Sandra nije mogla dobiti povrat novaca za svoje vjenčanje pa se ipak odlučila udati - i to sama za sebe
Organizirala je fotografiranje sa profesionalnim fotografom, a ceremoniju vjenčanja održao je matičar obučen kao Elvis Presley.

U cijeloj situaciji Sandra je našla nešto pozitivno, odlučila je svoje fotografiranje iskoristiti za promoviranje svoje tvrtke koja se bavi izrađivanjem cvjetnih kruna, te je tako unajmila i profesionalnog modela, Iana Spiveya, s kojim se brzo sprijateljila, kao i sa fotografkinjom Natalie.

1/1

Kako bi joj ovo putovanje zauvijek ostalo u sjećanju, Sandra je odlučila tetovirati riječ prijateljstvo na Navajo jeziku i tri točke, koje simboliziraju njen 30. rođendan koji je proslavila u Vegasu.

Cijelo putovanje promijenilo je njen pogled na ljubav te je shvatila kako prvo mora voljeti samu sebe da bi ju netko drugi mogao voljeti. 

Sandra, koja za sebe kaže da je ljubiteljica sladunjavosti, odlučila je iskoristiti cijelu situaciju tako je otišla u kapelicu u Las Vegasu, sama došla do oltara gdje joj je matičar uputio najljepše riječi koje je u tom trenu mogla čuti. 

Rekao joj je: "Sandra, danas je poseban dan za tebe, došla si ovdje dati obećanje samoj sebi. Planirala si danas doći ovdje sa svojim dečkom, ali to nije uspjelo. Ti si svejedno imala hrabrosti doći ovdje. Vrijeme je da svoj ludi i dragocjen život živiš u potpunosti."

Sandra je na kraju ceremonije zaključila kako vjeruje da je naučila kako voljeti sve o sebi i da neće prihvatiti ljubav, sve dok nije ona iskrena, prava i ona koja te čini snažnom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije