Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolno i skupo

Nakon loše odrađenog tetoviranja obrva morala ih je skroz ukloniti: 'Sada nemam niti jednu dlačicu!'

@detail tattoo removal
30.03.2021.
u 12:30

S porastom popularnosti tetovaža i lasersko je uklanjanje postalo veliki biznis, a najnovija tehnologija koja koristi zvučne valove umjesto topline jako je skupa

Četrdesetogodišnja Kym Lee iz Sydneya kaže da je prije dvije godine odlučila trajno tetovirati obrve, ali kako nije bila zadovoljna s rezultatom, otišla ih je 'reklamirati' i prepraviti.

- Nije mi se svidio oblik - rekla je Lee, koja se u isti kozmetički salon vratila na popravak, no budući da je riječ o tetovaži, nemoguće ju je, naravno, samo izbrisati.

Što se više popravljaju, kaže Lee, to više obrve izgledaju kao velika mrlja. Zato ih je ipak odlučila s laserom potpuno ukloniti i napraviti iznova, no laser koji se koristi za uklanjanje obrva bio je toliko vruć da joj je opekao kožu i na mjestu obrve stvorio žulj.

- Osjetila sam kako mi se koža prži - rekla je Lee koja je nakon toga otišla u drugi salon po drugo mišljenje - a nakon osam seansi koje je platila ukupno 6.560 kuna - tetovaža je konačno uklonjena.

- Nikad ni nisam imala guste obrve, a sad ih nemam uopće - požalila se za Daily Mail.

Treba joj, kaže, svako jutro dvadesetak minuta da ih nacrta, prije nego što uopće pomisli izaći iz kuće. 

Već osam godina je samohrana majka, a sada je srušila dva svjetska rekorda!

1/2

S porastom popularnosti tetovaža i lasersko je uklanjanje postalo, kaže Lee, unosni biznis, a najnovija tehnologija koja koristi zvučne valove umjesto topline jako je skupa.

Zato mnogi nekvalificirani kozmetičari danas kupuju jeftine strojeve za uklanjanje tetovaža s obrva i nude svoje usluge bez prave opreme i obuke.

 - Kozmetičko tetoviranje obrva je veliki biznis jer svatko za malo novca može kupiti opremu i napraviti tetovažu, to je najmanji problem pa ih rade i skroz mlade i neškolovane djevojke - rekla je Lee, zbog čega je zabilježen i porast ljudi koji loše istetovirane obrve žele ukloniti.

Ne prodaju maglu, ali su blizu! Njihov zrak u boci stoji 530 kuna!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije