Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što kažu zvijezde?

Najgore se slažu: Ovi horoskopski znakovi nikako si ne odgovaraju

shutterstock
16.02.2023.
u 06:00

Neki si horoskopski znakovi ni malo ne pašu, ali postoje načini kako prevladati taj problem. Uz malo truda i rada svatko može postati kombinacija iz snova.

Jeste li ikad primijetili da se s nekim ljudima nikako ne možete slagati ili da vam veze pucaju, a ne znate zašto? Razlog se možda krije u zvijezdama. Naime, neki si horoskopski znakovi ni malo ne pašu, ali postoje načini kako prevladati taj problem, prenosi Metro.

Tri horoskopska znaka koji privlače druge kao magnet:

1/6

Ovan i Djevica

Ovnovi su vatreni znak, moćni su, kaotični i važna im je fizička privlačnost, dok su Djevice zemljane, skromne, popustljive, precizne, organiziram i razumne. Ovnovi imaju naviku često povrijediti Djevice svojim nepromišljenim riječima i jakom energijom, a Djevica će izluditi Ovna svojom zajedljivošću, oprezom i kritičnošću. Ali, kako prevladati ovaj sukob? Ova dva horoskopska znaka, zapravo, mogu unijeti u život jedno drugome ono što im kozmički nedostaje. Ako postoji privlačnost, onda to može funkcionirati, sve dok otvoreno priznaju i prihvaćaju da su različiti. Također, moraju iskoristit prednosti koje im suprotni znak nudi.

Bik i Vodenjak

Zemaljska strast Bika susreće se s prozračnom nonšalantnošću Vodenjaka, i još k tome, oba su znaka okarakterizirana tvrdoglavošću.  Bik i Vodenjak mogu razbjesniti jedno drugo do točke bez povratka. Ni jedan se od ovih znakova  ne želi predomisliti, napraviti kompromis i priznati da je u krivu. Bik voli biti intiman i provoditi vrijeme zajedno, dok je Vodenjaku potreban prostor. Bik želi ostati kod kuće, Vodenjak mora izaći. Bik voli sigurnost i rutinu, Vodenjak žudi za avanturom i spontanom akcijom. Velike su ovo razlike, ali postoji način kako ih nadići - ao oba znaka dobiju dopuštenje da imaju vlastiti dio teritorija i slobodu da rade svoje stvari potpuno na svoj način (bez osuđivanja ili uplitanja onog drugog), tada mogu mirno živjeti zajedno, pod uvjetom da dijele neke zajedničke temelje i interese.

Blizanci i Ribe

Pametan i oštar Blizanac može dovesti osjetljivu Ribu do ruba suza. Zapravo, ponekad uživaju u „mučenju“ ekstremno osjetljivih Riba. Ovaj spoj može dobro započeti jer su oba znaka kreativna, razigrana, promjenjiva, za zabavu, društvena i smiješna. Ali, s vremenom, Ribe žude za više pažnje, razumijevanja, simpatije i brige - što Blizancima obično nije važno. Blizancima smeta što ih se guši i smatra odgovornima za tuđe emocionalno stanje, sve im je to previše neugodno. Ova dva znaka mogu biti odlični prijatelji, ali za životno partnerstvo morat će se malo više potruditi. Stariji, emocionalno zreliji i suosjećajniji Blizanci mogu cijeniti duboku ljubavnu prirodu Riba i to je možda mjesto gdje ovaj spoj najbolje funkcionira - kasnije u životu, kada su oboje malo više pogođeni okolnostima. U tom trenutku, Ribe vjerojatno uživaju u tome što imaju partnera koji se ne oslanja na njih tako snažno kao drugi.

Rak i Strijelac

Ova kombinacija može se pojaviti prilično često jer su oba znaka vrlo seksualna, koketna i vole biti zaljubljeni. Dakle, fizički, ova kombinacija može biti čudesna. Emocionalno, može biti katastrofalna. Rak je posesivan, ljubomoran, tajnovit i intenzivno strastven u ljubavi. Strijelac je bezbrižan, odlučno neovisan, transparentan (zapravo, možda i previše, kažu što god im je na umu bez obzira na posljedice) te skloni lutanju i koketiranju s drugima. Kako naći zajednički jezik? Ako je seksualna kemija dovoljno intenzivna, onda to može biti rješenje koji drži ovu zajednicu na okupu te sprječava prepirke i nesporazume. Seksualno iscjeljenje ovdje može učiniti čuda. Na kraju, s vremenom, svaki će znak prihvatiti (čak i ako zapravo ne razumije) prirodu onog drugog.

Lav i Jarac

Dva vrlo ponosna, ambiciozna, natjecateljska znaka koji bi se potencijalno mogli međusobno boriti za mjesto 'alfe' u vezi i potpuno zaboraviti na međusobno podržavanje i zajednički rad te podržavanje partnera. Lav je otvoreniji od Jarca te će u ovom njihovom natjecanju vjerojatno pobijediti, ali tada će se Jarac potajno osjećati bijesno i kovati osvetu, a Lav je previše lakovjeran da bi to vidio. Postoji način kako riješiti njihove razmirice – potrebno je da djeluju kao 'moćan par', ali u kojem će svatko zauzeti svoje odvojeno područje koja se ne preklapaju ni sukobljavaju. Ovakav tip zajednice može biti uspješan jer će tako svaki od partnera 'carevati' svojim područjem.

Vaga i Škorpion

Veza ova dva znaka ima veliki početni potencijal budući da su oba znaka strastvena, seksualna i zaljubljena u ljubavni život, ali kada osobnost počne igrati veću ulogu kao pokretačka snaga, stvari se mogu srušiti. Vaga voli ljude, diplomat je i koketira. Škorpion će biti zaprepašten njihovim lakim šarmom, površnim čavrljanjem, sklonostima mijenjanju oblika i čak bi sve to mogao shvatiti kao nelojalnost i odbacivanje. Škorpion želi biti obožavan, ako im se učini da njihov partner obožava i druge ljude, može doći do problema u vezi. Vaga u takvoj situaciji neće moću umiriti ljutog Škorpiona te mogu uslijediti ružne scene. No, ako ovdje postoji prava ljubav i potpuna zaljubljenost, onda ovo može uspjeti. Ako je Vaga toliko zaljubljena u svog partnera Škorpiona da uobičajeno flertovanje i zabavljanje nestane, onda ovo može biti vrlo romantična ljubav.

Ne vole biti u vezi: Ovi horoskopski znakovi najsretniji su kao samci

 

Komentara 1

DU
Deleted user
16:54 16.02.2023.

kakve veze imaju ko je rođen pod kojim horoskopom,bavite se proricanjem ala baba vanka,zamarate građanstvo sa glupostima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije