Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premišlja se oko vjenčanja

Muškarac zaprosio djevojku, a ona se šokirala kada je saznala otkuda je prsten: 'Nisam mogla vjerovati!'

Shutterstock
22.11.2023.
u 12:30

Na Redditu je upitala korisnike je li ona u krivu i je li pretjerala, no mnogi su stali na njezinu stranu

Svaka djevojka sanja o tome da će ju njezin muškarac zaprositi predivnim zaručničkim prstenom koji je kupio posebno za nju. No, jedna je žena ostala šokirana nakon što je saznala da ju je njezin dečko zaprosio prstenom koji je prethodno kupio bivšoj djevojci

Objasnila je da ju je planirao zaprositi neko vrijeme, a ona je to također htjela. No, kada ga je pitala otkuda mu prsten uslijedilo je neugodno iznenađenje. "Bila sam presretna, ali kada sam saznala da već bio na nečijem prstu, šokirala sam se. Rekla sam da to nije u redu i sada razmišljam želim li se uopće udati za njega", priznala je.

VEZANI ČLANCI:

Na Redditu je upitala korisnike je li ona u krivu i je li pretjerala. "Jesam li u krivu što sam bila uznemirena što je moj dečko pokušao ponovno koristiti zaručnički prsten koji je kupio za svoju bivšu, a onda ga planira meni dati?" pitala je, a mnogi su stali na njezinu stranu. "Ne. Moj tata je to pokušao s mojom mamom. Moja mama je rekla apsolutno ne i otišli su u lijepu draguljarnicu u gradu. Sada imam mamin prsten. Proslavili su 51 godinu braka prije nego što je tata preminuo. Nabavite vlastiti prsten kako biste započeli svoj brak kako treba", napisala je jedna osoba.

"Kakvo nepoštovanje. Vi ste mu nova djevojka i trebao je kupiti prsten koji je posebno dizajniran za vas", napisala je druga žena, dok je treća komentirala kako se više ne bi pristala udati za njega. "Niste u krivu. To je odvratno. Namjerno je odabran za drugu ženu. Nemojte prihvatiti prsten", glasio je još jedan komentar. Djevojke u grupi posramile su muškarca i ženi savjetovale da ga ostavi nakon njegovog, kako kažu, sramotnog poteza.

Djevojka o bivšem dečku: 'Bio je toliko škrt da mi je naplatio boravak kod njegovih roditelja!'

Komentara 6

DE
Dex
00:47 23.11.2023.

vjerojatno se srami i sjediti na nečemu na čemu su već druge sjedile a ova je samo pokazala kako joj je jedino važna materijalna stvar i debljina novčanika

HO
homofobic
19:48 22.11.2023.

Ako ju nebi smetalo sjediti na bicikl rami na kojoj su vec druge cure sjedile zasto ju smeta prsten koji je bio namjenjen drugoj curi ali ga nije koristila.

KU
Kuler
13:52 22.11.2023.

Aha, a njoj ne smeta sto ona ima mamin prsten, a smeta joj sto i on ima tudji prsten? Licemjerno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije