Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo morate vidjeti

Muškarac se koristi neobičnom metodom kako bi prestao pušiti - oko glave nosi metalni kavez

shutterstock
11.05.2021.
u 10:30

Svi prethodni pokušaji da prestane pušiti bili su neuspješni, ali Ibrahim je ovoga puta puno odlučniji.

Ibrahim Yücel iz Turske pušio je više od dva desetljeća i to po dvije kutije cigareta dnevno. Shvatio je da treba prestati i misliti na vlastito zdravlje kada mu je otac umro od raka pluća. Nije mu bilo jednostavno prekinuti ovu lošu naviku, ali je brzo smislio rješenje.

Izradio je kavez koji nosi oko glave, a izgledom podsjeća na krletku za ptice. Svako jutro kada se probudi i spremi za posao, zaključa ga na glavi i ključ ostavi članovima obitelji - kako ne bi došao u napast da ga skine i zapali cigaretu. 

Foto: Youtube

Svi prethodni pokušaji da prestane konzumirati cigarete bili su neuspješni, ali ovoga puta ga cijela obitelj podržava bez obzira na to koliko je metoda ekstremna. 

Odlično rješenje za uredno slaganje tenisica koje može svatko napraviti!

Pojavio se na lokalnoj televiziji, pa je vrlo brzo postao i zvijezda na društvenim mrežama. "Ekstremni problemi zahtijevaju ekstremne postupke za rješavanje", napisao je jedan korisnik Reddita, a drugi su komentirali da suosjećaju s Ibrahimom jer im je i samima bilo iznimno teško ostaviti cigarete, prenosi LADbible.

Milano zbog ekologije potpuno zabranjuje pušenje na ulicama:

1/3

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije