Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zdravstveni savjetnik

Mrzite ponedjeljak? Evo kako se motivirati i preživjeti

Ponedjeljak na poslu, sretna žena
Foto: Shutterstock
01.09.2014.
u 09:43

Želja Novak motivacijski je trener, Balans energije – Centar za razvoj ljudskih potencijala

PITANJE:

Ponedjeljak je većini ljudi mrzak dan u tjednu jer označava početak novog radnog tjedna. Kako se motivirati i prestati doživljavati ponedjeljak kao “negativan” dan?

Toni, Makarska

ODGOVOR:

Ljudima se od svih dana u tjednu najmanje sviđa ponedjeljak jer dolazi odmah nakon najdražeg vikenda.

Zbog toga nastojte nedjelju popodne provesti u pozitivnom raspoloženju, otići van ili pozvati društvo, gledati dobar film s dragom osobom i sl. Tako ćete misli usmjeriti na lijepe i vesele stvari, a sljedeći ćete ih dan moći podijeliti sa svojim kolegama na poslu.

Možda biste mogli i njima predložiti ovaj trik, tako ćete u radnom okruženju zasigurno postići dobru atmosferu pa će i odlazak na posao predstavljati razlog za veselje.

>>Vodič za savršeni vikend: Evo kako možete ponedjeljak dočekati - sretni

>>4 razloga zbog kojih se nikako ne možete dobro odmoriti

Komentara 2

JA
james49
11:05 01.09.2014.

(Tell me why I do not like Monday) zakaj ja ne volim ponedelek? Pogrešno! Ponedjeljak je najbolji dan u tjednu jer znaš da dolazi petak kad počinje odmor. Petak je najlošiji dan jer znaš da dolazi ponedjeljak kad opet moraš ići raditi.

DU
Deleted user
11:01 01.09.2014.

Ponedjeljak je najgori za sve činovnike. Ostali nemaju vremena razmišljati što ih tišti jer moraju raditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije