Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI HIT U VJEŽBANJU

Movement joga za vikost i snagu

joga
Foto: Thinkstock
26.04.2016.
u 12:32

Mislite da je joga dosadna i uključuje samo ležanje i vježbe disanja? To je daleko od istine, pogotovo kada se radu o ovoj kombinaciji joge i parkoura koja će pokrenuti svaki vaš mišić!

U magazinu Moje zdravlje vas upoznajemo s Movement jogom, kombinacijom joge i vježbi pripreme za parkour (slobodna sportska disciplina čiji je cilj brzo kretanje i prelaženje raznih prepreka), cjelovitog treninga koji su osmislili Anteja Ujdur, trenerica joge i Mirko Svrabić, najpoznatiji parkour instruktor u Hrvatskoj.

Movement joga se sastoji od:

  1. Pranajama joge (vježbi disanja)
  2. Hatha joga asana (položaja)
  3. Vježbi snage i raznovrsnog kretanja uzetih it pripreme za parkour

Namijenjena je svima, bez obzira na to u kojoj ste dobi te fizičkoj spremi, a na treningu se svakom vježbaču pristupa individualno, odnosno svatko radi onoliko koliko je u mogućnost.

Trening traje oko sat i pol što znači da imate vrijeme samo za sebe kako biste zaboravili na sve probleme i obveze, a dobrodošli su i roditelji s djecom jer se organiziraju i posebne aktivnosti primjerene dobi djeteta kako bi roditelji mogli odraditi trening.

S Movement jogom je moguća potrošnja i do 700 kalorija. –Na treningu uvijek „prođemo i pročešljamo“ sve mišićne skupine. Cilj je popularizirati jogu, vježbe snage te tako pokazati da ljudima da tjelovježba nije nikakav bauk, već normalan i sastavni dio života, zaključuje Anteja Ujdur.

Samo u magazinu Moje zdravlje vam donosimo detaljan prikaz vježbi i položaja u jogi za razne dijelove tijela, ali i uma i duha jer je upravo to Movement joga.

Kupnjom magazina na dar dobivate i Superfoods zobenu kašu s jabukama, cimetom i chia sjemenkama za zdrav i energičan početak dana.

Magazin i dar potražite već danas za samo 14 kuna na svim kioscima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije