Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istinita ispovijest

'Moj muž želi samo grupni seks i ja sam zbog toga očajna...'

Foto: screenshot
1/2
14.10.2018.
u 19:17

Poznata kolumnistica ponovno se susrela sa zanimljivim životnim problemom

Kolumnistica britanskog The Suna dobila je opet zanimljivo pismo

"Draga Deidre, otkad smo suprug i ja počeli swingati, muž više ne vodi ljubav sa mnom i inzistira da nastavimo upoznavati nove partnere za seks. Bojim se da se ohladio od mene. Oboje imamo 45 godina i brak nam je uvijek bio dobar. U prošlosti nam je seks bio fantastičan, iako posljednjih nekoliko godina ima probleme s erekcijom. I onda smo na ljetovanju u Španjolskoj upoznali jedan par u hotelskom baru. Imali su 30-ak godina i odmah smo se povezali i provodili dosta vremena s njima

Uspostavilo se da žive samo na pola sata vožnje od nas pa smo druženje nastavili i po povratku u Britaniju. 

Jedne je večeri razgovor krenuo u smjeru swinganja. Svi smo odmah bili za to i od onda smo se par puta našli kod njih ili kod nas na večeri i nakon toga bi imali sjajan grupni seks

Začudilo me da nakon toga moj muž opet ima erekciju bez problema. Ali sad vidim da on baš ne želi seks samo sa mnom. Bojim se da mu više nisam atraktivna i da želi uzbuđenje s mlađim ženama.

Koliko god da mi se svidjelo swingersko iskustvo, ne želim to više raditi. Imam osjećaj da je naš brak sada postao ovisan o tome da ga drugi ljudi čine dobrim. Osim toga, ljubomorna sam na taj mlađi par jer su u sjajnoj fizičkoj formi. 

Strašno se bojim da sam odbačena jer mi tijelo više nije čvrsto kao što je bilo i na nekim mi je dijelovima koža obješena. Sinoć je muž tražio da organiziran susret s "našim" mladim parom, ali opet sam smislila neku ispriku. Užasno se naljutio i izjurio iz kuće

Ako pristanem, znam da ću požaliti i biti užasno jadna. Ali ako ne pristanem, on će se i dalje duriti na mene.

Deidre odgovara: Sigurna sma da je možda najveći dio uzbuđenja za vašeg supruga činjenca da opet ima erekciju. To muškarcima jako puno znači. Vjerojatnije je da je njegova zagrijanost za swinganje produkt toga što ima erekciju nego to što ima neke osjećaje prema toj mlađoj ženi. Ali prirodno je da se osjećate ugroženom. Recite mu da biste voljeli da niste uopće krenuli u swinganje jer sada vidite da je to stalo između vas. Budite odlučni u tome da ne nastavljate s grupnim seksom jer vas očito čini jadnima. Ali recite da ćete rado istražiti nove stvari koje će vas oboje uzbuđivati. 



Ako se još volite, možete naći i druge načine za seks koji će vas uzbuđivati, a koji ne uključuju osobe izvan vašega braka. 

 

Ključne riječi

Komentara 29

DU
Deleted user
20:09 14.10.2018.

Kad pomislim kako VL ne može pasti niže, vidim da može! Dno dna!

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
20:04 14.10.2018.

Ako je kolumnistica onda je ovo izmišljena priča u svrhu kolumne ali ako je ipak istina nikom ne treba partner koji se želi tuc..t s drugima! Barem brak i ljubav a i sami sex mogu ostat nevini i bijeli ako je več sve drugo u nama i čovječanstvu pohabano!

Avatar anti_komunist
anti_komunist
19:55 14.10.2018.

dargi Lastane .....bla bla.bla.bla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije