Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nemojte ih bacati

Mogli bi vrijediti pravo bogatstvo: Provjerite imate li ove predmete u kući!

Pexels
17.10.2023.
u 11:30

Pokušajte ih prodati, mogli biste se iznenaditi

Čistili ste kuću i pronašli razne stvari? Nemojte ih bacati, razmislite o tome da ih prodate jer bi mogle biti zaista vrijedne. Određeni predmeti koje pronađete u kući, a samo skupljaju prašinu, možda vrijede puno. Evo nekih stvari koje ne bi trebali bacati, piše Country Living

Stare bočice parfema: Ako čuvate stare bočice parfema, možda bi vam neka od njih mogla donijeti ozbiljnu zaradu. Neke od njih su izrađene od dragocjenih materijala - skupog stakla, srebra, porculana, a često imaju zanimljiv dizajn. Bočice parfema mogu vrijediti mnogo i zbog svoje starosti ili samog brenda.

VEZANI ČLANCI:

Mali kućanski aparati: Čak iako ne rade, oni mogu imati kolekcionarsku vrijednost pa samim time za njih možete dobiti mnogo novca. Tako, na primjer, stari toster ima veliku vrijednost, kao i blenderi iz sredine prošlog stoljeća.

Stari gramofoni: Ako imate sreće da posjedujete neki starinski gramofon, znajte da ga možete prodati za čak nekoliko tisuća eura. 

Starinske torbice: Ako ste ih naslijedili od bake, a samo vam skupljaju prašinu u ormaru - ne oklijevajte. Brendovi visoke mode, poput Chanela, uvijek imaju visoku cijenu na tržištu. Polovne torbice mogu vrijediti dvostruko više od prvobitne cijene.

Satovi: Interes za starinske satove, a posebno za neke komade, daleko nadmašuje njihovu dostupnost. To ih čini vrijednima. Na primjer, neki Rolex modeli imaju višegodišnje liste čekanja prije nego što ih se strastveni kolekcionari dokopaju. I druge stvari koje nađete negdje u kući - starinske naočale, časopisi i slično, također se mogu dobro unovčiti.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije