Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDAN POTEZ

Mladoženja vjenčanicom brisao automobil

Facebiook
22.09.2019.
u 07:33

Na dan vjenčanja većina mladenki brine se o tome što može poći po zlu i dok su razlozi za loše raspoloženje nakon obreda obično van njihove kontrole, ovoga puta mladoženja je uzrok moguće zlovolje.

Korisnici društvene mreže Facebook osnovali su grupu u kojoj se otvoreno rugaju svemu vezanom za vjenčanja, a nerijetko i komentiraju propale brakove i slično.

Ovoga puta, okomili su se na jednu fotografiju na kojoj se mladoženja koristi vjenčanicom kako bi obrisao prljavštinu s automobila. Kako o povezanosti muškaraca i njihovih automobila više nema smisla ni pisati važno je uzeti u obzir da se vjerojatno radi o šali mladoženje koji obožava svoj luksuzni automobil.

Jednima je ovo bila iznimno smiješna situacija dok su drugi ostali šokirali nepoštovanjem kojeg je mladoženja iskazao svojoj odabranici na jedan od najbitnijih dana u njihovom životu.

Treći pak vjeruju kako se radi o šali između mladog bračnog para. O čemu je točno riječ, nikada nećemo saznati.

 

Ljubavne savjete možete dobiti od kumica s placa:

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije