Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokrenuli raspravu

Mladence kritizirali na društvenim mrežama zbog njihovog strogog pravila: ‘Sebični ste!’

Shutterstock
19.05.2023.
u 12:30

Sada već popularni video, koji je prenio korisnik @ndethomasi, prikazuje njih dvoje kako plešu svoj prvi zajednički ples u zapanjujućoj dvorani s kristalnim lusterima i masivnim cvjetnim buketima. No, ono što su mnogi gledatelji primijetili jest da nije bilo gostiju

Jedan par postao je viralan nakon što su otkrili jedno čvrsto pravilo za dan svog vjenčanja - i to je izazvalo veliku raspravu na internetu. Naime, intenzivna rasprava povela se na TikToku nakon što su dvoje mladenaca, za koje se vjeruje da su iz SAD-a, podijelili snimku svoje posebne prigode. 

Sada već popularni video, koji je prenio korisnik @ndethomasi, prikazuje njih dvoje kako plešu svoj prvi zajednički ples u zapanjujućoj dvorani s kristalnim lusterima i masivnim cvjetnim buketima. No, ono što su mnogi gledatelji primijetili jest da nije bilo gostiju, uključujući i djecu. Iako je par kasnije objasnio da su odrasli uzvanici zapravo bili u prostoriji, zabranili su dolazak djece na njihovo vjenčanje. Ovo su napravili, kako tvrde, kako bi se osigurali da fotografije ispadnu savršene, piše The Sun.

@ndethomasi Nothing worse than a screaming kid while the bride is walking down the aisle #weddingtiktok #weddingtok #fyp #nokidswedding #capcut ♬ original sound - Tay Bass⚡️

Uz zapanjujuće fotografije, oni i njihovi gosti također će moći uživati ​​u dirljivoj i emotivnoj ceremoniji bez djece koja trče okolo, dodali su. "Ništa gore od klinca koji vrišti dok mladenka hoda do oltara", naveli su njih dvoje u opisu. Snimka je ubrzo prikupila više od 7 milijuna pregleda, a korisnici Tik Toka odmah su pohrlili u komentare. No unatoč tome što su neki potez smatrali "kontroverznim", a neki roditelji rekli da se ne bi pojavili bez svoje djece, drugi su smatrali da par ima sva prava zabraniti djecu na svom vjenčanju.

VEZANI ČLANCI: 

''Upravo sam se vratila kući s vjenčanja bez djece. Bilo je super!'', rekla je jedna gošća. Netko drugi se složio: ''Čak i ako su djeca dopuštena, ja svoju ne dovodim. Zašto bih? Želim uživati ​​u vjenčanju i ne brinuti o svojoj djeci koja trčkaraju okolo." Jedna korisnica je napisala: ''Da, djeca su mi uništila neke slike. Kad bih to mogla ponoviti, rekla bih ne djeci." ''Ionako nema svrhe da mlađa djeca budu na vjenčanjima. Oni čak ni ne žele biti tamo. To je definitivno preglasno i predugo za dijete", komentirao je netko drugi.

Stručnjaci tvrde: 'Ovo su najbolje godine za vjenčanje, tada najviše brakova uspije':

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije