Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokora

Mirela Rupić ispričala se Ivani i Goranu Višnjiću

Goran Višnjić
Pixsell
21.11.2009.
u 16:49

“Njegova mi žena ništa nije učinila da tako sramotno nastupim. S medijima sam stavila točku na i, a Goranu i Ivani želim dug i sretan život”, objavila je Mirela na svom profilu.

Ako je vjerovati Facebooku, Mirela Rupić napokon će pustiti Gorana Višnjića na miru. Čak se i Goranovoj supruzi Ivani ispričala zbog uvreda koje je često znala sasuti na njen račun.

“Njegova mi žena ništa nije učinila da tako sramotno nastupim. S medijima sam stavila točku na i, a Goranu i Ivani želim dug i sretan život”, objavila je Mirela na svom profilu.

Komentara 3

SM
smjeskoh
17:28 21.11.2009.

Nadam se da to znači kako će nas \"vijesti\" o guski, gusanu i njihovom alkoholnom parenju sa svim posljedicama ubuduće zaobići.

AN
Andreeejjj
21:37 21.11.2009.

RUPIČKA radi sve planski i smisljeno, to se vec odavno sve zna! Ima dvoje dijece sa razlicitim muskarcima. Prvoga sina iz prve veze (15g.) zanemarjuje, a tu curicu medijski unistava....Ime Lana Lurdnes??? Pa vidite, unaprijed joj dala Hollywood-sko ime, jer misli da ce ju curica kasnije izdrzavati!? Doticna \"dama\" je bezposlena, zivi na visokoj nogi, naravno kada joj otac curice lijepo placa alimentaciju! Trebao bi G. Visnjic usvojiti tu curicu - hcerkicu, da se djevojcica normalno i zdravo razvija!

GA
gabrijelakunstler
13:50 25.11.2009.

Apsolutno se slazem da mala treba biti u Goranovoj obitelji. Prvo, Goran joj moze pruziti kompletnu, balansiranu obitelj i dom. Drugo, imala bi polubrata da se zajedno igraju. Trece, imala bi najbolje uvjete da jednoga dana postane i sama slavna. Cetvrto, Rupicka bi izgubila limentaciju i morala da nadje posao kao svi drugi normalni ljudi. Goran je ispao glup a Ivana sebicna i nesigurna kao svaka izigrana supruga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije