Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moda

Metropola bogatija za još jedan monostore

kupovanje
Pixsell
17.01.2011.
u 11:12

Poznata njemačka dizajnerska kuća Strenesse otvorila je u zagrebačkoj Vlaškoj prvi monostore

Poznata njemačka dizajnerska kuća Strenesse otvorila je u zagrebačkoj Vlaškoj prvi monostore. Ta poznata marka prepoznatljiva po strogim linijama omiljena je među poslovnim ženama, ali sa svojom podlinijom Strenesse blue "puca" i na mlađu urbanu publiku.

Osim modela iz tih dviju kolekcija, sve ljubiteljice mode moći će birati i između velikog broja modnih dodataka, od čega su apsolutni favorit velike kožnate torbe i čizme s krznenim dodatkom. Inače, prije otvaranja monostorea, krpice sa potpisom Strennese mogle su se nabaviti i u trgovinama Heruc Galerije.

Sve kupce očekuje i prigodni popust, ali i tzv. prewiev nove proljetno/ljetne kolekcije koju karakteriziraju monokromatske kombinacije, s posebnim naglaskom na haljine!

Ključne riječi

Komentara 1

HO
Hortator
13:23 17.01.2011.

Zna li itko šta je to monostore...... tj zna li to i autor članka .......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije