Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu svi bili oduševljeni

Maturantica obukla haljinu nalik nošnji s podvezicom i štiklama pa pokrenula raspravu: 'Skrnaviš tradiciju!'

Tik Tok
01.06.2023.
u 13:30

Nosila je bijelu haljinu, prsluk i dodatke nalik nošnji, glomazne sandale s visokom potpeticom i podvezicu, ogrnuta srpskom zastavom

I dok se većina maturantica trude da svojim skupim i originalnim stajlinzima privuku pažnju ljudi, jedna je djevojka svojom kreacijom otišla korak dalje. Maturantica iz Banja Luke za maturalnu večer izabrala je haljinu nalik narodnoj nošnji, imala je visoke štikle, podvezicu i ogrnula se srpskom zastavom, a njezine fotografije podijelile su mišljenja ljudi. 

Ona je sve sama snimila i objavila kako nosi bijelu haljinu, prsluk i dodatke nalik nošnji, glomazne sandale s visokom potpeticom i podvezicu, uz srpsku zastavu. Ovakvo izdanje nije prošlo neopaženo, pa su korisnici TikToka pohrlili u komentare kako bi iznijeli svoja mišljenja.

@nezovem Odgovori @Nemanja Grujic ♬ original sound - nezovem

Naime, neki su hvalili odabir haljine i kompletan stajling, dok su drugi smatrali da je pretjerala i da se narodna nošnja, koja je tradicija, ne može nositi s podvezicom i štiklama od 15 centimetara. Neobičan stajling pokrenuo je pravu raspravu.

"Bravo! Objasnila je što znači biti drugačija", "Djevojko, boginjo!", "Bravo, kraljice!", glasili su neki od komentara koji su ju podržavali. No, ipak je bilo i onih koji nisu bili oduševljeni njezinim odabirom.

"Kakva blamaža!", "Bože sačuvaj!", "Skrnaviš narodnu nošnju i tradiciju!" 

Žena se udala u ružičastoj vjenčanici pa je mnogi kritizirali: 'Odvratna je i neukusna!'

Komentara 2

DU
Deleted user
21:30 02.06.2023.

o cemu je ovdje vijest i u kojoj drzavi?

SK
skupiduša
14:46 01.06.2023.

To je za one koji nemaju drugih problema!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije