Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovorila 'hejterima'

Mama pokazala kako joj sin (2) pozira u odjeći za curice: 'Ne mislim da će ga to zbuniti ili posramiti'

TikTok@ebony_andthreeboysx
01.03.2023.
u 15:30

"Moj sin nije nimalo zbunjen, on u svemu ovome iskreno uživa", napisala je na komentare onih koji su 'brinuli' da će ovo snimanje dječaka rodno zbuniti.

Majka troje djece Ebony koja na TikToku objavljuje kao @ebony_andthreeboysx nedavno je na toj platformi podijelila video svog sina koji je izazvao različite reakcije. 

Naime, dvogodišnji dječak u njemu pred foto aparatom pozira odjeven kao djevojčica, a mama je objasnila da mališan radi kao model, a da se djevojčica koja je tu odjeću trebala nositi nije pojavila, pa je on 'uskočio' umjesto nje.

- Kad ti je sin tako lijep da završi kao model u odjeći za curice. Hejteri će me sada spojlati, ali nije bilo planirano, djevojčica nije došla pa je on preuzeo ulogu - objasnila je majka koja nije skrivala da joj je cijela situacija vrlo simpatična.

Njezin je sin taj dan pozirao u nekoliko modnih kombinacija za djevojčice, a nosio je čak i mašnice u kosi.

"Zamislite koliko će mu zbog ovoga jednog dana biti neugodno, kad bude stariji", napisao je netko u komentarima.

 
@ebony_andthreeboysx Haters gonna hate 😜 it wasnt planned but the little girl wouldnt do it so he took over 😅 #minimodel #toddlermodel #hatersgonnahate #modellife #childmodel #prettyboy ♬ Mrs. Right - Mindless Behavior

"Nikada to ne bih napravila svom djetetu. Možete me nazvati staromodnom, ali nikad ne bih ni pomislila sinu tako nešto odjenuti", dodala je jedna mama, a mnogi su autorici prigovorili da 'odijevanjem u žensku odjeću zbunjuje svoje dijete'.

"Moj sin nije nimalo zbunjen, on u svemu ovome iskreno uživa", odgovorila im je, dodavši i kako se 'dvogodišnja djeca u toj dobi još ne zamaraju podjelom na muške i ženske stvari i odjevne kombinacije'...

"Dobro zna tko je i što je. To je bilo modno snimanje, a ne njegovo svakodnevno odijevanje. Neki kažu da sam zbog svega toga loša majka, ali nije me briga", zaključila je mama, a bilo je i onih koji su se s njom složili da je djetetu ionako sve to igra.

"Ne vidim zašto svi luduju oko toga pa mališan nema ni dvije godine. Nije ga briga što nosi i zna da je sladak!", napisao je netko.

"Ako dovoljno zarađuje, vrlo brzo ga neće biti briga za komentare svih vas", našalila se jedna pratiteljica, a prenosi The Sun.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije