Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema više mjesta na koži

Majka dvoje djece prekrivena tetovažama: "Zbog njih ne mogu dobiti posao, svi me odmah 'otpišu'!

@Melissa Sloan
02.11.2022.
u 14:30

Većina me poslodavaca odmah otpiše, čim me vide, bez obzira na moje kvalifikacije!, tvrdi Melissa, no to joj, dodaje, nije dovoljan razlog da se više ne tetovira.

Britanka Melissa Sloan za sebe kaže da je ovisna o tetoviranju, a zbog tinte koja joj prekriva gotovo cijelo lice i tijelo, često, tvrdi, ne može dobiti posao koji bi htjela.

- Većina me poslodavaca otpiše čim me vide, bez obzira na moje kvalifikacije! - tvrdi ova majka dvoje djece, no to joj, kaže, nije razlog da prestane crtati po sebi...

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti

1/11

45-godišnjakinja bi tako htjela napraviti još tetovaža, a svojim je pratiteljima pokazala kako je izgledala nekoliko godina i par stotina tetovaža prije...

- Isuse, ne mogu vjerovati da si to ti! - napisao je jedan, a svi su se složili da su joj tetovaže potpuno promijenile izgled.

To ni ne čudi jer je u zadnjih 15 godina Sloan nebrojene sate provela s iglom za tetoviranje na koži, no premda kaže da su ljudi zlobni; i da često sluša posprdne komentare na svoj izgled; odlučna je da si što prije napravi još jednu.

- Mnoge su moje tetovaže i rađene u kućnoj izradi, a u zadnje mi ih vrijeme dečko radi - rekla je za Mirror ova majka kojoj su uz spomenute križeve omiljeni motivi srca i ruže.

 "Crteže biram prema inspiraciji i tetoviram si što god mi je u tom trenutku napeto, a kako od nedavno kući imam sve potrebno, po meni 'crta' moj dečko, no mogu čak i sama".

Objavljuje Melissa SloanSrijeda, 27. travnja 2022.

Tako, kaže, umjesto da plati više stotina ili čak tisuća kuna, na tetovaže potroši svega nekoliko kuna za tintu (cijela bočica je 10 funti, odnosno 90-ak kuna).

Na pitanje koliko tetovaža ima na sebi, Sloan odgovara: "Previše da prebrojim!"; a kad joj više uopće ne ostane mjesta za nove, tetovirati će se, zaključuje, preko starih.

"U svakom slučaju, nikad neću prestati!".

Što se događa s vremenom? Poznati meteorolog otkrio što možemo očekivati u studenom!

 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
17:53 02.11.2022.

Ovakvi bolesnici nebi smjeli imati djecu

VI
vidum
18:10 02.11.2022.

Da imaš lovu koju si ulupala u nagrđivanje vlastitog lica, posao ti ne bi ni trebao.

MM
Marljivi mrav
18:18 02.11.2022.

Da sve je manje cirkusa koji primaju djelatnike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije